Crna kronika
IPAK IM NIJE BIO KOCKARSKI SVIBANJ IZ SNOVA

Hakiranim aparatom za klađenje trojica prevaranata izvukla desetke tisuća kuna
Objavljeno 30. prosinca, 2016.

OSIJEK - Bio je to svibanj iz snova za trojicu muškaraca, zaradili su u automat-klubu u Osijeku nekoliko desetaka tisuća kuna. Pogađali bi sve što su zamislili na aparatu za klađenje, no pokazalo se da su ipak “prevarili stroj”, a samim time i oštetili tvrtku koja upravlja kladionicom.

Sumnjajući da je riječ o prijevari, djelatnici automat-kluba prijavili su policiji trojicu muškaraca, 36-godišnjaka, 49-godišnjaka i 55-godišnjaka. Nakon višemjesečne istrage sva trojica su osumnjičena i prijavljena zbog kaznenih djela prijevare i oštećenja tuđe stvari. Kako stoji u priopćenju Policijske uprave osječko-baranjske, najstariji od od njih, 55-godišnjak, na dijelu elektronskog uređaja za klađenje izbušio je rupu. Potom je uporabom žice postizao pogotke koji su odgovarali 36-godišnjaku i 49-godišnjaku. Na taj su način ostvarili protupravnu dobit od nekoliko desetaka tisuća kuna. Policija je kaznenu prijavu proslijedila nadležnom državnom odvjetništvu. U priopćenju se ne navodi jesu li osumnjičeni bili samo igrači ili je među njima bio i zaposlenik oštećenog automat-kluba.

Osumnjičeni muškarci točno su znali što čine, a pogotovo 55-godišnjak, koji je bio dobro upućen u elektroničke sklopove “hakiranog” elektronskog uređaja za klađenje.M.Bugarić

Prijevara je izvršena u jednom od brojnih osječkih automat-klubova

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike