TvObzor
NOVA TV: ZAVRŠEN REALITY SHOW “FARMA”

Pobjednik 5. sezone je Goran Kaleb
Objavljeno 30. prosinca, 2016.

U finalnom dvoboju “Farme” Goran Kaleb pobijedio je Josipu Tomljanović i postao pobjednik najpopularnijeg reality showa, osvojivši glavnu nagradu od pola milijuna kuna.

“Nisam ni jedan posto svjestan što se događa i nema te riječi kako bih opisao svoju reakciju. Normalan sam i dalje, ne mogu jednostavno svrstati u glavi da sam pobijedio. Onaj dan kada sam krenuo na farmuu glavi mi je bilo samo da ne ispadnem prvi ili drugi tjedan, kao što su mi svi govorili da će me moj jezik ukopati do kraja, i, evo, moj jezik me nije ukopao, već doveo do kraja.

Tomin scenarij, na moju sreću, a njegovu žalost, nije uspio, jer džabe tebi biti scenarist, ako sam ja dirigent i moja je zadnja!” poručio je Goran.

Do pobjede je to dvoje finalista moralo proći kroz tri faze. Najprije se pred njima našao dvoboj umova, pa dvoboj snage, pila na podu, a ta su ih dva dvoboja odvela u treću fazu. U posljednjem dvoboju dočekale su ih dvije velike kocke leda, koje su čekićem morali razbiti kako bi se domogli zlatne potkove, koja simbolizira glavnu nagradu – 500 tisuća kuna.

U dvoboju umova superfinalisti su odgovarali na pitanja iz obiju kategorija “Ljudi i običaji” te “Biljke i životinje”, a bolje znanje pokazao je Goran i tako zaradio prednost u idućem dvoboju – umjesto tri trebao je otpiliti samo dva dijela grede. Dok je Josipa pilila drugi dio, Goran je već počeo razbijati kocku leda. Pri samom kraju pridružila mu se i Josipa u trećoj fazi, no samo još nekoliko udaraca dijelilo je Gorana od potkove.

Nakon ganutljivog govora voditelja, Goran se uputio prema zdencu, gdje je posljednji put pozvonio, a zatim su mu se pridružili farmeri slaveći njegovu pobjedu i kraj svoje farmerske avanture uz prigodni vatromet. (N.K.)

 
Možda ste propustili...

SCOOP BIOGRAFSKA DRAMA. REŽIJA: PHILIP MARTIN. GLUME: GILLIAN ANDERSON, KEELEY HAWES, BILLIE PIPER, RUFUS SEWELL, ROMOLA GARAI...

O novinarskom timu koji je razotkrio princa Andrewa

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

TREĆA SEZONA EMISIJE “BLAGA S BETTANY HUGHES”

Dosad neviđen pristup novim otkrićima

Najčitanije iz rubrike