Dome slatki dome
DIZAJN

Stolice, kada i kućice za ptice
Objavljeno 29. prosinca, 2016.
Stolice za premještanje

Linija Flip, za čiji je dizajn zaslužan Daisuke Motogi, predstavljena je na Designtideu u Tokiju. Kolekcija se sastoji od tri različita komada koji se mogu koristiti na više načina. Istovremeno razigrane i praktične stolice s dvostrukom funkcijom, osim oblikom, oduševljavaju i žarkim bojama koje će osvježiti svaki interijer. Budući da su izrađene od laganog uretana, mogu ih koristiti i premještati i mala djeca.

Kada u drvu

Moderne kade često nisu previše udobne, a kako bi ispravio tu "pogrešku", nizozemski je dizajner Thomas Linssen iz Studija Thol odlučio dizajnu kada pristupiti iz pomalo drukčijeg kuta. Kako bi kupaonicu učinio mjestom na kojem bi volio provoditi vrijeme, predmete koji se nalaze u njoj zamislio je kao predmete koji pripadaju u dnevni boravak. Kao prvi rezultat tog koncepta stvorena je kada inspirirana foteljom. Od drva hrasta izradio je okvir koji ujedno služi i kao kalup u kojem je izrađena kada od poliesterskih vlakana i mramora. J.Kn.

Kućice za ptičice

Američki dizajner Chad Wright "rastegnuo" je klasične kućice za ptice kako bi stvorio "penthouse" gnijezda različitih visina. Attic je linija kućica za ptice koja pruža dom različitim vrstama ptica. Proizveden u boji jaja crvendaća, rajčice i oblaka, Attic je izrađen od betonske podloge s temeljem koji se može postaviti na travnjak, pločice ili neku drugu površinu, objašnjava dizajner, koji u svojim radovima želi povezati funkciju, proizvod i korisnika.

Možda ste propustili...

SADNJABOBIČASTOG VOĆA

Uzgojite vlastite maline

ČIST I ORGANIZIRAN

Dobra preglednost u hladnjaku

MOGU BITI PRIJENOSNICI BOLESTI

Sezona je krpelja, zaštitite svoje ljubimce

Najčitanije iz rubrike