Regija
BADNJAK

Posni obrok podijeljen u Vinkovcima i Vukovaru
Objavljeno 24. prosinca, 2016.

VINKOVCI- U sklopu ''Adventa u Vinkovcima'' Grad Vinkovci i Nezavisni sindikat Vukovarsko-srijemske županije ususret velikog kršćanskog blagdana Božića, uz potporu trgovačkih društava s područja Vinkovaca, već tradicionalno na Badnjak organizirali su  podjelu posnog obroka za građane Vinkovaca.

Krumpir salatu i ribu pripremili su učenici Srednje strukovne škole Vinkovci, koji su i dijelili obroke, ukupno 1500 porcija. Građanima se pridružio gradonačelnik Vinkovaca dr. Mladen Karlić koji je ovom prigodom istaknuo:
-Izuzetno je važno da održavamo tradiciju, da na Badnjak počastimo građane sa posnim obrokom,ali ono što je puno važnije je radost na licima ljudi. Koristim ovu priliku da svim građankama i građanima Vinkovaca čestitam Božić i uspješnu Novu godinu, istaknuo je Karlić

Grad Vukovar na Badnjak u Vukovaru na ček pet lokacija organizirao je  podjelu pečenih srdela građanima.
U glavnoj ulici dijelio ih je vukovarski gradonačelnik Ivan Penava koji je građanima čestitao Božić i rekao kako je ovo prigoda za druženje te da gradske vlasti svakoga dana rade na dobrobit građana kako bi Vukovar bio poželjan grad za život. Podijeljeno je 750 kilograma srdela koje je Vukovaru darovao Lions klub Zagreb. 
Mario Kokaj

Možda ste propustili...

ŽUPANIJSKO PRVENSTVO

Miholjački su košarkaši prvaci

SKUPŠTINA VATROGASNE ZAJEDNICE NAŠICE

Požara manje 60 posto

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana