Crna kronika
NESREĆA U VUKOVARSKOJ ULICI

Šleperom “pomeo” četiri parkirana auta
Objavljeno 21. prosinca, 2016.

OSIJEK

U Vukovarskoj ulici u Osijeku u srijedu su se, u razmaku od pola sata, dogodile dvije prometne nezgode u kojima je oštećeno ukupno osam vozila. Iako je nastala velika materijalna šteta, srećom, nije bilo teže ozlijeđenih osoba.

Djelatnici Ine na Zelenom polju u Osijeku, istrčali su iz svojih ureda u srijedu oko 13 sati nakon što su začuli zvuk kočenja i potom strahovit udarac te lomljavu stakla. Na parkiralištu ih je zatekao prizor iz kataklizme, šleper je sletio s kolnika Vukovarske ulice na parkiralište i “pomeo” četiri parkirana automobila. Kamion Saponije na kraju se zaustavio na parkiralištu, priklještivši tri automobila jedan do drugog.

Kako neslužbeno doznajemo, s obzirom na to da je policijski očevid bio u tijeku, kamion se kretao Vukovarskom ulicom iz smjera Nemetina prema Osijeku. Iz još neutvrđenih razloga vozač kamiona je na “špicu” raskrižja Vukovarske i Gupčeve ulice (kod benzinske postaje Ine), izgubio kontrolu nad upravljačem, nakon čega je kamion nekontrolirano skrenuo ulijevo, na parkiralište Inine poslovne zgrade. Kamion je prvo udario u parkirani Peugeot 308 karavan, otkinuvši mu poklopac haube i dio motora. U daljnjem kretanju kamion se kabinom zabio u još tri parkirana automobila, naguravši ih jedan na drugi. U drugom naletu najteže je oštećen BMW karavan, koji je potom udario u Seat, a ovaj u Citroen C4.

Na mjesto nesreće, osim policije, izišli su i djelatnici Hitne pomoći koji nisu imali potrebe za većom intervencijom. Pukom srećom, u trenutku slijetanja kamiona na parkiralištu nije bilo ljudi pa su nastradala samo vozila. Šteta je velika.

Druga nesreća u Vukovarskoj ulici zbila se pola sata ranije kod zgrade Eurodroma. U lančanom sudaru oštećena su tri automobila, od kojih je jedan bio autoškola.M.Bugarić

Možda ste propustili...

OROLIK I BELI MANASTIR

Jedan lopovluk riješen, drugi nije

NA PRIJELAZU STARA GRADIŠKA

Pijan pokušao autom u BiH

CRNO TRŽIŠTE DUHANA - CVJETA

Muškarci uhvaćeni pri primopredaji duhana

Najčitanije iz rubrike