Novosti
SUSPENDIRAN I NENAD MATIĆ

“Beljak je izgubio svaki kredibilitet”
Objavljeno 17. prosinca, 2016.

Suspendirani predsjednik zagrebačkog HSS-a Nenad Matić koji se htio kandidirati za predsjednika stranke istaknuo je u petak kako predsjednik HSS-a Krešo Beljak u očajničkoj želji da sačuva svoju fotelju predsjednika, suspendira sve koji bi se mogli kandidirati protiv njega.

“Konferenciju za novinare sam trebao imati kao kandidat za predsjednika HSS-a, ali na žalost, Krešo Beljak me je suspendirao i on u očajničkoj želji da sačuva svoju fotelju predsjednika HSS-a suspendira sve koji bi se mogli kandidirati protiv njega, koji bi mogli osvojiti glasove i njega poraziti. Jer kada narodu date da tajno bira, narod će izabrati ispravno, a ispravno je da Beljak ne može voditi HSS jer je čovjek u javnom prostoru izgubio svaki kredibilitet", istaknuo je Matić na konferenciji za novinare u hodniku Središnjice HSS-a.

Matić kaže da je Beljak među članstvom izgubio kredibilitet i u županijama, te da "prijevarama, lažima, falsificiranjem dokumenata, suspenzijama županijskih organizacija i pojedinih članova pokušava zadržati svoju fotelju i vlast u HSS-u". Tvrdi da su u nizu županijskih organizacija napravljene nepravilnosti. "Piše se Ministarstvu uprave, pišu se žalbe, ali na žalost ne znam koja je funkcija Ministarstva uprave u Republici Hrvatskoj jer ono ne odgovara na zahtjeve, ono ništa ne reagira i u HSS-u je osuđeno da ljudi koji se pobune protiv predsjednika u totalitarnom režimu, u jednom autokratskom vođenju stranke, budu suspendirani i da nemaju svoje mjesto niti pravo glasa u HSS-u". Matić kaže da također upućuje apel drugim dužnosnicima stranke "da netko od njih digne glavu, da se kandidira za predsjednika stranke i da proba ovoj agoniji stati na kraj". H

Možda ste propustili...