Osijek
BOŽIĆNA ČAROLIJA U SUPERU

Uživanje u blagdanskoj kupnji, radionice za djecu i kuhano vino
Objavljeno 8. prosinca, 2016.

Od 2. prosinca do 8. siječnja u trgovačkom centru Super, na Trgu slobode, održava se Božićni sajam koji građanima nudi mogućnost obavljanja blagdanske kupnje uz niz radionica za najmlađe, humanitarne akcije, te tradiconalne gastroposlastice i neizostavno kuhano vino.

- Ovo je prvo takvo događanje u novom Superu, a ideja o sajmu baš u Superu nastala je iz želje da se u Osijeku, a pogotovo u središtu grada obogati i osvježi ponuda i stvori ugođaj božićne čarolije. Željeli smo dati priliku udrugama, obrtnicima, proizvođačima, umjetnicima i svima ostalima da u novom Superu izlažu svoje proizvode i budu dio blagdanskog ugođaja. Tako se na sajmu, između ostaloga, mogu pronaći brojne prekrasne rukotvorine, unikatni suveniri i nakit, šareni božićni ukrasi. Na sajmu djeluju razne udruge i humanitarne organizacije kojima smo također omogućili izlaganje pa se nadamo da će im posjetitelji također pružiti potporu - poručuju organizatori sajma.

Uz sajam u Superu organiziraju se prigodni programi za djecu. Tu su razne radionice u božićnom duhu - interaktivna plesna radionica plesnog studia Shine, plesni nastupi, kreativne radionice izrade ukrasa i izrađivanje božićnih ukrasa i ukrasa od slame uz vodstvo Nikole Fallera, te radionica kreativnog stvaralaštva u vodstvu udruga “Plantaža” i “Slama”. “Posebno izdvajamo radionicu izrade ukrasa od vune pod nazivom Vuntastičan Božić, poznatog kreativnog brenda Shuz. Radionica je zamišljena kao zabavno druženje na kojem će se naučiti kako izraditi vesele i maštovite vunene ukrase za bor i životni prostor. Dok djeca uživaju u kreativnom stvaralaštvu uz voditelje i animatore, roditelji mogu obaviti svoj shopping u trgovinama robne kuće”, kažu iz Supera, koji svakog petka u svim trgovinama nudi posebne prigodne popuste i akcije.

Sajam je za posjetitelje otvoren od ponedjeljka do subote, od 9 do 21 sat, te nedjeljom od 9 do 13 sati.

Ivana SOLAR
Zabava za najmlađe

l 9. PROSINCA - Kreativno-umjetnička radionica Studio Shine i Nikola Faller od 17 do 19 sati

l 13. PROSINCA - Shuz Vuntastična radionica od 14 do 16 sati

l 16. PROSINCA - Plesni nastupi i kreativne radionice studio Shine i Nikola Faller od 17 do 19 sati

l 23. PROSINCA - Djed Božićnjak u Superu i kreativne radionice za djecu od 16 sati

Najčitanije iz rubrike