Regija
U ORGANIZACIJI DND-A

Sveti Nikola razveselio najmlađe u Vinkovcima
Objavljeno 7. prosinca, 2016.

VINKOVCI - Sveti Nikola zaštitnik djece i pomorca u utorak je na svom putu svratio u Vinkovce, a u organizaciji Društva Naša djeca Vinkovci obišao je Opću županijsku bolnicu Vinkovci, Gradsku knjižnicu i čitaonicu Vinkovci, te djecu okupljenu u vinkovačkoj pješačkoj zoni.

Na odjelu pedijatrije Opće županijske bolnice Vinkovci ulaskom Svetog Nikole, sve je bilo drugačije.Djeca su sa velikim nestrpljenjem iščekivala kad će doći i što će donijeti, a bilo je tu slatkiša i puno vitamina.

Nešto kasnije djeca u Gradskoj knjižnici i čitaonici Vinkovci bila su spremna za dolazak Svetog Nikole.Uoči dolaska djeca su preko radionice napravila svoje čizmice i  sve je bilo spremno, a kad je ušao u hol nastao je opći metež, svi su se željeli slikati uz njega, a on ih je darivao slatkišima.

Kad je obišao Opću županijsku bolnicu Vinkovci i Gradsku knjižnicu i čitaonicu Vinkovci, došao je u vinkovačku pješačku zonu, gdje su ga djeca s oduševljenjem dočekala i naravno fotografirala za uspomenu.

Prema riječima Antonije Spajić, predsjednice Društva Naša djeca Vinkovci, ove godine je bilo nekako najveselije s puno dječjeg osmijeha i radosti, a Sveti Nikola je obećao da će doći i sljedeće godine jer u Vinkovcima ima jako puno dobre djece.Mario Kokaj

Možda ste propustili...

SLAVONSKO-BARANJSKE POLJOPRIVREDNE POVRŠINE

Kiša je spasila usjeve, ali zbraja se šteta od divljači

RADIONICA U POVODU FESTIVALA ZNANOSTI

Fakultet ojačao vezu s društvom

Najčitanije iz rubrike