Osijek
NA GRAĐEVINSKOM FAKULTETU

Smotra Sveučilišta J. J. Strossmayerau petak i subotu
Objavljeno 8. prosinca, 2016.

Jubilarna, 20. Smotra Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku trajat će dva dana, a održat će se u petak i subotu, 9. i 10. prosinca, na Građevinskom fakultetu, u sveučilišnom kampusu. Otvorenje Smotre bit će u petak, 9. prosinca, s početkom u 11 sati.

“Svrha održavanja Smotre pravovremeno je upoznavanje maturanata, odnosno budućih studenata, o studijima koji se izvode na Sveučilištu i o uvjetima upisa. Na Smotri će sudjelovati znanstveno-nastavne i umjetničko-nastavne sastavnice, sveučilišne ustanove u sastavu osječkog Sveučilišta, Studentski zbor i studentske udruge, Hrvatski zavod za zapošljavanje - Područna služba Osijek, Tera Tehnopolis d.o.o. i Sveučilište u Dubrovniku”, ističe izv. prof. dr. sc. Mario Vinković, prorektor za nastavu i studente Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera.

Programom otvaranja najavljene su pozdravne riječi rektora, prof. dr. sc. Željka Turkalja i gostiju te predstavljanje Studentskog zbora, nakon čega slijedi razgledavanje izložbenih prostora. V.L.

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana