Crna kronika
ALKOHOL U KRVI

Dvojica ozlijeđena u
slijetanju automobila
Objavljeno 7. prosinca, 2016.

GABOŠ

Mladić iz Gaboša stradao je, kao i njegov suputnik u automobilu, kada je zbog vožnje pod utjecajem alkohola sletio s ceste. Prema navodima Policijske uprave vukovarsko-srijemske, prometna nesreća u Gabošu dogodila se u ponedjeljak oko 2.45 u noći. Dvadesettrogodišnjak iz Gaboša upravljao je automobilom vinkovačkih registracija kolnikom Karadžićeve ulice, gdje je u jednom trenutku zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i sletio s ceste u kanal. U nesreći je vozač lakše ozlijeđen, a putnik u vozilu, 24-godišnjak iz Gaboša, teže.

– Očevidom je utvrđeno da je 23-godišnjak upravljao vozilom pod utjecajem alkohola – naveli su u priopćenju iz policije u Vinkovcima. Zbog vožnje u pijanom stanju u ponedjeljak i utorak nakon ponoći policija je u Požegi iz prometa isključila dva vozača.

U požeškoj Dubrovačkoj ulici u ponedjeljak oko 16.40 prometni su policajci zaustavili Toyotu kojim je pod utjecajem 2,96 promila alkohola u krvi upravljao 46-godišnjak. U utorak oko 1.45 u Ulici Matice hrvatske požeški su policajci u kontroli prometa zaustavili Mazdu požeških registracijskih oznaka, za čijim je upravljačem bio 54-godišnjak pod vidljivim utjecajem alkohola. Vozač je odbio alkotest.

Oba su vozača odvedena u posebnu prostoriju u policijsku postaju na triježnjenje i protiv njih slijede prekršajne prijave.S.Butigan/S.Lacić

PIJANI BICIKLIST U OSIJEKU

U ponedjeljak u 18.55 u Belomanastirskoj ulici u Osijeku policajci su zaustavili 37-godišnjeg biciklista koji je imao 2,41 promil alkohola u krvi. Biciklist se trijeznio u policijskoj postaji. Zanimljivo, od početka godine na triježenjenju u Osječko-baranjskoj županiji policija je zadržala 331 osobu.

Možda ste propustili...

ZAUSTAVILI GA NA GRANICI

Izgon iz RH zbog krivotvorene vize

NA PODRUČJU OPĆINE STARA GRADIŠKA

Pronađeno tijelo nepoznate osobe u šumi

POŽAR U KOZJAČKOJ ULICI U OSIJEKU

Uništene tri prostorije kuće, ozlijeđenih nema

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD JOSIPOVCA

Poginuo vozač u sudaru više vozila

2

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

3

OŠTEĆEN 55-GODIŠNJI SLAVONAC

Neznanac prijevarom podigao kredit od 8200 eura