Crna kronika
TEŠKO STRADAO U NESREĆI

Pao pod viličar s mrtvom svinjom
Objavljeno 6. prosinca, 2016.

SOPJE - U bizarnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 9 sati teško je stradao 22-godišnjak. Nesreća se dogodila kada je 50-godišnjak upravljao neregistriranim i neosiguranim radnim strojem viličarem na čijim je vilicama prevozio drvenu paletu s mrtvom svinjom za kolinje. Mrtvu svinju su vozeći se na paleti osiguravali 21-godišnjak i 22-godišnjak.

- Pri izlasku viličara iz dvorišta obiteljske kuće na županijsku cestu iz neutvrđenih razloga došlo je do trzanja radnog stroja, koji ima automatski mjenjač, pri čemu je 21-godišnjak skočio u obližnji kanal, dok je 22-godišnjak zajedno sa svinjom pao s palete ispred viličara koji ih je pregazio prednjim desnim kotačem. Nakon toga unesrećeni je mladić ostao ležati između dva kotača - doznajemo od Josipa Štajdohara, glasnogovornika Policijske uprave virovitičko-podravske.

Nakon nesretnog događaja 22–godišnjak je teško ozlijeđen prevezen u Opću bolnicu Virovitica. Vozač viličara je alkotestiran, pri čemu je očitana koncentracija alkohola od 0,84 promila. Protiv vozača slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.S.Lacić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD JOSIPOVCA

Poginuo vozač u sudaru više vozila

2

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

3

OŠTEĆEN 55-GODIŠNJI SLAVONAC

Neznanac prijevarom podigao kredit od 8200 eura