Crna kronika
NEMA OZLIJEĐENIH

Veliki požar u Trenkovu gasilo 39 vatrogasaca
Objavljeno 5. prosinca, 2016.

TRENKOVO - U ponedjeljak oko 3 sata izbio je veliki požar na ugostiteljskom objektu “Barun Trenk” u Trenkovu. Gasilo ga je 39 vatrogasaca.

Prema prvim informacijama ozlijeđenih u požaru nema, a što je uzrok požara znat će se tek nakon policijskog očevida.

Kako doznajemo iz Županijskog centra 112 Požega, o požaru restorana na Trgu Ante Starčevića u Trenkovu dojavljeno je u 2.36 sati. Na intervenciju gašenja upućeni su vatrogasci JVP-a PSŽ, DVD-a Velika i DVD-a Trenkovo. U 5.50 sati požar je lokaliziran i obavlja se daljnje dogašivanje.

- DVD Velika zaprimio je dojavu u 2.37 sati, a u 2.42 smo već izišli iz Velike. Kad smo došli ovdje, cijelo krovište i gornja etaža bili su zahvaćeni vatrom. Požar je lokaliziran oko 5.00 sati jutros, ali gašenje još uvijek traje zbog međukatnih konstrukcija koje su drvene, tako da će potrajati još neko vrijeme. Na teren je izišlo 15 vatrogasaca DVD-a Velike, 14 DVD-a Trenkovo i dva djelatnika JVP-a PSŽ sa šest vozila", rekao je zapovjednik DVD-a Velika Dejan Matijević za požeški 034Portal.hr.

Zbog velikog požara promet je županijskom cestom u Trenkovu bio zatvoren.

Za portal Požega.eu mještani Trenkova kazali su da su vatrogasci imali problema jer je hidrant za vodu bio zazidan.S.Lacić

Možda ste propustili...

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

INTERVENCIJA VATROGASACA U ALJMAŠU

Požar na pomoćnoj zgradi župnog ureda

Najčitanije iz rubrike