Sport
NOGOMET: MAXTV PRVA LIGA

Cibalia doživjela još jedan težak poraz od Lokomotive
Objavljeno 3. prosinca, 2016.

CIBALIA  1 (0)
LOKOMOTIVA 4 (2)

VINKOVCI – Stadion Cibalije. Teren vrlo dobar. Gledatelja: 300. Sudac: Igor Pajač (Zelina).
Strijelci: 0:1 Cekici (17), 0:2 Ćorić (32-11m), 0:3 Ivanušec (73), 0:4 Marić (80), 1:4 Tiago (84).
Žuti kartoni: Jerbić, Matković, Baša, Čuljak, Filipović, Pervan, Mijoković (Cibalia), Capan, Cekici, Majstorović, Grezda (Lokomotiva).
Crvenih kartona nije bilo.

CIBALIA: Matković, Karačić, Zgrablić, Jerbić (od 33. Filipović), Čuljak, Mijoković, Tomašević, Pervan, Mišić (od 46. Šimunac), Baša, Dabro (od 63. Tiago).
LOKOMOTIVA: Zagorac, Karačić (od 32. Grezda), Rožman, Marić, Rrahmani, Ivanušec, Ćorić (od 62. Halilović), Cekici (od 83. Bočkaj), Kolinger, Capan, Majstorović.

Cibalia je doživjela još jedan težak poraz od Lokomotive, ovaj puta na svojem terenu i s obzirom na igru Vinkovčani i te kako mogu biti zadovoljni rezultatom, jer da su kojim slučajem igrači Lokomotive u završnici susreta bili manje sebični mogli su Vinkovčani proći i puno lošije. Od prve se minute vidjelo kako nešto ne štima u momčadi Cibalije, igra je bila mlaka, bezidejna, bez trke... Gotovo svaka akcija nogometaša Cibalije završavala bi pogrešnim dodavanjem ili jako lošim centaršutom. Nisu igrači Lokomotive u Vinkovcima prezentirali neku bajnu igru, ali su bili dovoljno pametni da kroz pas igru lagano dolaze do zone šuta, a mnogo su puta izlazi i pred Matkovića. Mučili su se igrači Cibalije ne bi li postigli bar počasni pogodak što im je na kraju i uspjelo u 84. minuti kada ga je postigao na dodavanje Čuljka Tiago. Utakmica koja je trebala otvoriti pozitivne pomake u Cibaliji, bar što se tiče natjecateljskog dijela, na kraju se pretvorila u veliki fijasko, koji će se vjerojatno odraziti i na ostala dva jesenska kola.A.Grgić

Možda ste propustili...

OSJEČKI TENISAČ UPISAO NOVU POBJEDU NA SPLITSKIM FIRULAMA

Matej Dodig nastavio sa sjajnom igrom

MELEM NA RANE BILA BI DOMAĆA POBJEDA PROTIV HAŠK SOKOLA

Baranjcima hitno treba pobjeda

Najčitanije iz rubrike