Sport
CIBALIA DOČEKUJE LOKOMOTIVU

Sesar: Pobijedit ćemo bar s 1:0
Objavljeno 3. prosinca, 2016.

Posljednju utakmicu drugog kruga ovosezonskog natjecanja Cibalia će odigrati u Vinkovcima protiv zagrebačke Lokomotive. Bit će to njihov jedanaesti međusobni susret u kojima, kao malo s kojim klubom, Cibalia ima pozitivan skor, šest pobjeda, ni jedan neodlučen ishod i četiri poraza uz negativnu gol-razliku od 11:13. Ta negativna gol-razlika nastala je nakon njihova posljednjeg susreta u Zagrebu u rujnu, kada je Cibalia poražena s visokih 4:0. Trener Siniša Sesar, koji je još uvijek vršitelj dužnosti, premda je sve bliže da će na klupi Cibalije okončati jesen, prije utakmice na druženju s novinarima rekao je kako ne očekuje sličan susret kao taj u Zagrebu.

- Stjecajem niza okolnosti tada smo poraženi visokim rezultatom kakvim nikada nismo ni blizu ranije poraženi od Lokomotive. Istina da očekujem tešku utakmicu, jer je momčad Lokomotive sastavljena od kvalitetnih igrača i ovaj položaj na tablici nikako ne odgovara stanju momčadi. Taj njihov plasman neće nas uspavati i bit ćemo spremni odgovoriti na sve zahtjeve - rekao je Sesar.

Nakon prve ovosezonske pobjede, one protiv Splita, momčad Cibalije doživjela je tri uzastopna poraza, što sigurno nije pozitivno utjecalo na psihološko stanje samih igrača. Međutim, trener Sesar i te kako očekuje od svojih igrača potpun angažman ako se želi ostvariti druga prvenstvena pobjeda.

- U to ne sumnjam, jer znam da će svi dečki koji istrče protiv Lokomotive dati svoj maksimum. Isto tako, ne očekujem da ćemo istom mjerom uzvratiti Zagrepčanima za onaj poraz prije gotovo tri mjeseca. Mišljenja sam da će utakmica biti neizvjesna i da ćemo mi na kraju pobijediti s jedan razlike - rekao je Sesar.

Najbliži suparničkim vratima biti će Marko Dabro.

- Ne mogu obećati golove, ali znam da ću dati sve od sebe da pobijedimo. Dobro smo trenirali cijeli tjedan, trener nas je dobro pripremio. Igramo protiv jakog suparnika, koji ima mladu momčad, prema kojoj imamo velik respekt, ali i vjerujemo u svoje mogućnosti - rekao je Dabro.

Antun GRGIĆ

CIBALIA-LOKOMOTIVA

Početak: subota 17.15 sati

Matković Zagorac Karačić Rrahmani Zgrablić Rožman Jerbić Majstorović Čuljak Kolinger Mijoković Capan Tomašević Halilović Mišić Ivanušec Baša Grezda Dabro Majer Šimunac Cekici

Stadion: Park mladeži

Kapacitet: 6500

Sudac: Igor Pajač (Zelina)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike