Novosti
JE LI VAŠ DOKTOR NA LISTI?

Među najboljim liječnicima i stomatolozima i 30 Osječana
Objavljeno 1. prosinca, 2016.

Prema istraživanju stranice www.najdoktor.com, koja već treću godinu objavljuje popise najboljih liječnika u Hrvatskoj - prema glasovima pacijenata - na listi najboljih našla su se i 22 liječnika i osam stomatologa iz Osijeka.

Pacijenti su 2016. godine proglasili najboljima osječke doktore obiteljske medicine Ljiljanu Ismić, Albinu Dumić, Valentinu Hećimović, Zrinjku Dananić i Vesnu Samardžić-Ilić. Najbolje su osječke pedijatrice prema mišljenju pacijenata Livija Ceher-Ebner, Jadranka Petrović-Schneider, Jadranka Arambašić i Bojana Petrov Križanović, ali i jedan pedijatar - Danijel Kardoš iz Belišća. Na popisu najboljih u Hrvatskoj našlo se čak deset ginekologa iz Osijeka: Zoran Popović, Siniša Matković, Sabina Galić, Renata Bečarević, Mirjana Rubin, Mirjana Jakobović, Mirjana Glavaš, Mandica Galović, Dimitrije Milojković i Andrijana Muller-Vranješ.

Pacijentice su, čini se, zadovoljne slavonskim ginekolozima jer su se na popisu najboljih našli i Alen Dumančić iz Pakraca, Domagoj Dokozić i Krešimir Musić iz Požege, Zdenka Japundžić iz Vinkovaca te Željko Blažinkov, Tomislav Grgurević, Leonardo Tomić, Krešimir Barišić i Filomena Tolić-Kovačić iz Slavonskog Broda. U Slavonskom Brodu najboljima su u Hrvatskoj pacijenti proglasili i oralnog kirurga Marijana Baranovića i specijaliste obiteljske medicine Jasmina Grbića, Eminu Mehičić i Darka Šeremeta. Pacijenti su najboljom proglasili vinkovačku psihijatricu Biljanu Čalić, ali i vukovarskog stomatologa Ninoslava Jolića.

Osječani Vladimir Haring, Sanja Mihaljčić, Mirela Veselinović, Josip Prpić, Josip Čes, Ivona Bambir Lesko, Dijana Tomičić i Anastazija Aščić među najboljim su hrvatskim stomatolozima. Na prestižnoj listi našli su se i osječki radiolog Otmar Rubin, specijalist nuklearne medicine Ivan Mihaljević i alergolog Mato Čurić, koji je ujedno i jedini alergolog na popisu najboljih liječnika u Hrvatskoj - prema mišljenju pacijenata. V.T.