Tehno
AOC PREDSTAVLJA NAJBRŽI AGON IGRAĆI MONITOR NA TRŽIŠTU

Zadovoljava visoka očekivanja gejmera
Objavljeno 2. prosinca, 2016.

Jedan od vodećih brandova na tržištu monitora AOC predstavlja najbrži premium AOC monitor s TN matricom – AGON AG251FZ.

Ovaj novi 25-inčni monitor za najveće ljubitelje videoigara ima stopu osvježavanja od 240 Hz i vrijeme odziva od samo 1 ms osiguravajući tako ne samo senzacionalne i prirodne pokrete u dinamičnom okruženju videoigara, nego i glatko igranje u potpunosti bez zamućenja slike (motion blur). AGON AG251FZ omogućuje najfluidnije i besprijekorne grafike: uz Adaptive Sync tehnologiju koja omogućuje brzu sinkronizaciju između monitora i računala, kidanje i zastajkivanje slike odlazi u povijest.

AOC AGON AG251FZ – najbrži monitor u AGON seriji igraćih monitora bit će dostupan u siječnju 2017. godine po maloprodajnoj cijeni od 3799 kuna.

AGON serija igraćih monitora je primjer AOC-ove misije da ponudi korisnicima najbolje moguće monitore. Za udobno držanje korisnika, novi AOC AGON monitor ima Ergo Dial ergonomsko postolje koje pruža više mogućnosti namještanja pozicije monitor na željeni položaj.

AOC AGON AG251FZ je dizajniran kako bi zadovoljio visoka očekivanja gejmera. Ovaj 25-inčni monitor obogaćen je jedinstvenim gejmerskim značajkama kao što su Low Input Lag opcija koja osigurava da sve komande budu odmah izvršene i Shadow Control opcija koja posvjetljuje tamna područja bez ometanja ostatka slike. Kao dodatak ovome tu je i QuickSwitch tipkovnica koja omogućuje igračima da se brzo i lako prebace na različite postavke koje su idealne za FPS, RTS ili videoigrice za utrkavanje. Sve ove značajke kombinirane u jednom monitoru osiguravaju svim gejmerima potpuno uranjanje u svijet igrica koje omogućuje igranje kao nikada prije.M.R.

Najčitanije iz rubrike