Mozaik
DVIJE NOVE PJESME I SPOT

Učiteljice dolaze u Vinkovce i Pitomaču
Objavljeno 29. studenog, 2016.

Ove zime, Učiteljice su odlučile dodatno zagrijati atmosferu. Sve svoje obožavatelje diljem regije počastile su ne s jednom, nego s dvije nove pjesme, kao i dva nova spota. U novim pjesmama cure su malo izmijenile uloge, tako je violinistica Ana pokazala da zna svirati i klavir, a sve tri djevojke prvi put pjevaju kao glavni vokali. Pjesme “Karamela” i “Na stanu” su dvije potpuno glazbeno drugačije pjesme, od svega što su Učiteljice do sada radile.

Glavni vokal Matea Tisaj rekla je: “Jednostavno se nismo mogle odlučiti koja nam je pjesma bolja i draža, te smo snimile spotove za obje i poklonile ih našoj publici”.

“Pokisle smo kao miševi”, kaže tamburašica Silvia o iskustvu sa snimanja spotova, dok su Matea i Ana dodale kako su u jednom spotu imale pravu poplavu, ali je vrijedilo. Publika će svoje omiljene Učiteljice u ovim spotovima moći vidjeti u nikad ljepšim i zavodljivijim izdanjima. Nove pjesme, ali i spotove pogledajte i poslušajte na YouTube kanalu Učiteljica.

Pjesme “Karamela” i “Na stanu”, kao i uvijek do sada autorski potpisuje provjereni dvojac hit-makera Dušan Bačić i Bojan Dragojević, dok je za videospotove zaslužan Vedad Jašarević. Nove pjesme uz već provjerene hitove Učiteljica, sigurni smo, moći ćete slušati i na predstojećim koncertima: 1. prosinca u Čakovcu, 10. prosinca u Nedelici (SLO), 14. prosinca u Vinkovcima, 23. prosinca u Zaboku i 25. prosinca u Pitomači. T.K.

 

 

Možda ste propustili...

DANAS ISPRED PRODAVAONICE GRAMOFONSKIH PLOČA VINYLMANIA

Record Store Day 2024. u Osijeku

SPEKTAKULARAN KONCERT U ARENI

Urban i gudači oduševili Varaždin

DARUVARSKI BEND NASTUPA NA ZAGREBAČKOM FESTIVALU

COTA G4 predstavila spot za novu pjesmu “Daj mi znak”

Najčitanije iz rubrike