Osijek
SEMINAR “RODITELJI ZAJEDNO”

Predavač poznati pedagog G. Keller
Objavljeno 12. studenog, 2016.

Međunarodni dan djeteta u Osijeku će biti obilježen javnim seminarom “Roditelji zajedno”, kojemu je cilj osnažiti samopouzdnje i hrabrost roditelja i budućih roditelja, povećati njihovo razumijevanje dječjeg razvoja i poboljšati njihovu sposobnost promatranja djeteta te potaknuti razumijevanje najvažnijih životnih tema. Ukratko, stvoriti sretnije roditelje za sretniju djecu.

Seminar je dio istoimenog projekta koji provodi udruga ISKRA waldorfska inicijativa u partnerstvu s PRONI centrom za socijalno podučavanje. Cilj je projekta podizanje odgojnih i roditeljskih kompetencija polaznika te umrežavanje roditelja pod nazivnikom roditeljstva. Voditelj je seminara svjetski poznati pedagog Godi Keller, koji je voditelj međunarodne Škole za roditelje, neovisni je predavač, učitelj i pisac te je niz godina bio je predavač na Rudolf Steiner University College u Oslu. Danas je predavač i redoviti stručni suradnik mnogih pedagoških ustanova u Europi te seminara za roditelje.

Za sudjelovanje na seminaru potrebno je ispuniti prijavnicu, kotizacija za dvodnevni seminar iznosi 100 kuna po osobi. Broj mjesta je ograničen. Za polaznike ciklusa “Roditelji zajedno”, koji su već uplatili kotizaciju za ciklus, ulaz je besplatan. Seminar će se održati na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti (Cara Hadrijana 10) u ponedjeljak (21. studenoga od 17 do 20 sati, te u utorak (22. studenoga od 17 do 20 sati). Sve dodatne informacije zaintersirani mogu potražiti na www.iskra-waldorf-hrvatska.hr. I.R.G.

Možda ste propustili...

KOD SPOMEN-OBILJEŽJA U PERIVOJU KRALJA TOMISLAVA

79. obljetnica oslobođenja Osijeka od fašista

ISUSOVAČKA KLASIČNA GIMNAZIJA

Promocija projekta Egipat

Najčitanije iz rubrike