Sport
FINALE “MEMORIJALA GOJKO ŠUŠAK”

Cibalia poražena od trećeligaša
Objavljeno 10. studenog, 2016.

Devetoplasirana momčad treće HNL Jug Croatia iz Zmijavca u finalu 17. Memorijalnog nogometnog turnira "Gojko Šušak" svladala je prvoligaša Cibaliju minimalnim rezultatom 1:0. Stanko Mršić vodio je i ovu utakmicu, a imao je na raspolaganju gotovo najbolji sastav svoje momčadi, ali ni tako kompletni nisu uspjeli svladati trećeligaša iz Zmijavca. Protiv Croatije jedino nisu nastupili Mišić i Šutalo, koji su osjetili zatezanje u mišićima pa su pošteđeni mogućih većih problema. Uz to, Mišić je sigurno potreban i za susret sa Osijekom. U utakmici za treće mjesto na 17. memorijalanom nogometnom turniru "Gojko Šušak" Široki Brijeg je svladao Neretvanca s 8:0. Nakon finalnog susreta vinkovačka ekspedicija vraća se u Slavoniju. Danas igrači imaju slobodan dan, ali će itekako aktivno biti u kancelarijama gdje bi se trebala konačno rasplesti zavrzlama oko trenera i Mršićeve sudbine na klupi. A. Grgić

CIBALIA                       0
CROATIA                     1  (0)

MOSTARSKO BLATO - Kamp Musa-Karačić. Sudac: Oliver Kožul (Široki Brijeg). Strijelac: 0:1 Brnadić (69).

CIBALIA: Matković, Karačić, Zgrablić, Jerbić, Crnčević, Tomašević, Mijoković, Pervan, Čuljak, Šimunac, Dabro. Još su igrali: Ivkić, Šare, Filipović, Baša, Zelenika, Žderić, Kraljević, Grafina, Tiago, Abramović, Mlakić.

CROATIA: Vugdelija, Brnadić, Vuksan, Šaravanja, Begić, Mrkonjić, Vuković, Šarić, T. Gudelj, I. Todorić, Šalinović. Još su igrali: Dude, D. Todorić, Čapin, Milas, M. Gudelj, Alilović, Jukić.

Najčitanije iz rubrike