Osijek
RIJEKA LJUBAVI

Osječanima pomoć stigla s otoka Brača
Objavljeno 10. studenog, 2016.

O velikoj požrtvovnosti osječke humanitarne udruge Rijeka ljubavi da već godinama, iz mjeseca u mjesec, osigura dovoljne količine hrane i novca da se prehrani osječka sirotinja čulo se ne samo u okolici nego i nadaleko. Donacije stižu i iz inozemstva, ali i drugih dijelova Hrvatske.

Ovaj put pomoć je stigla iz Dalmacije, odnosno s otoka Brača. Štefica Čučak, predsjednica Rijeke ljubavi, pohvalila se kako ih je jučer prijepodne posjetila delegacija s tog dalmatinskog otoka.

- Na našu veliku radost kao i na radost socijalno ugroženih obitelji u udrugu Rijeka ljubavi stiže velika donacija s otoka Brača koju su skupili dobri ljudi. Riječ je o 44. sabirnoj akciji Hrvatskog Crvenog križa “Solidarnost na djelu” u organizaciji Crvenog križa Brač. Ove godine prikupljali su prehrambene artikle za pomoć pri radu našoj udruzi koja se skrbi o velikom broju korisnika na dnevnoj bazi, a potrebna im je svaka pomoć - kaže Štefica Čučak.

Dodaje kako je osim ljudi s donacijom prehrambenih proizvoda Udrugu posjetio i ravnatelj Crvenog križa Brač Pavao Bonačić. D. P.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike