Crna kronika
NESREĆA U STARIM MIKANOVCIMA

Tinejdžer (16) teško stradao iskočivši iz brzog vlaka?
Objavljeno 27. listopada, 2016.

STARI MIKANOVCI - Šesnaestogodišnji učenik prvog razreda jedne vinkovačke srednje škole pronađen je teško ozlijeđen na željezničkim tračnicama. Kobna nesreća dogodila se u utorak, u blizini željezničkog kolodvora u Starim Mikanovcima, selu u okolici Vinkovaca. Kako doznajemo, teške ozljede zadobio je 16-godišnjak iz Starih Mikanovaca, a pronađen je oko 500 metara od obiteljske kuće.

- Postoji sumnja da je riječ o nesretnom slučaju - naveli su jučer iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske, dok je glasnogovornik Domagoj Džigumović potvrdio kako i dalje traje kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti kobnog događaja.

O nesreći se doznalo kada je u utorak oko 12.30 sati u Policijsku upravu u Vinkovcima stigala dojava da se na nedaleko od željezničkog kolodvora Mikanovci na tračnicama nalazi ozlijeđena osoba. Policajci su odmah krenuli na intervenciju, a pozvana je i ekipa Hitne pomoći. Naknadno je utvrđeno da je riječ o 16-godišnjem Mikanovčaninu A.J. Tinejdžer je odmah vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u vinkovačku bolnicu, no zbog zadobivenih ozljeda ubrzo je premješten u Klinički bolnički centar Osijek.

Prema saznanjima, najvjerojatnije je riječ o nesretnom slučaju, jer pokazatelja da je možda riječ o pokušaju suicida - nema. Neslužbeno, pretpostavke govore da je nesretni 16-godišnjak iskakao iz vlaka. Navodno je, vjerojatno pogreškom, ušao u brzi vlak koji oko podneva kreće iz Vinkovaca prema Zagrebu, a koji ne staje u Mikanovcima. Šesnaestgodišnjak se navodno vraćao iz Vinkovaca gdje ide u školu i pohađa praktičnu nastavu.

– Nitko zasad točno ne može reći što se dogodilo, okolnosti još utvrđujemo – kazao je policijski glasnogovornik Džigumović. Kako se moglo doznati, nitko nije vidio što se dogodilo. Policija je razgovarala i s osobljem vlaka koji je, nakon saznanja o nesreći, zaustavljen u Novoj Gradiški. Ozlijeđeni tinejdžer je, neslužbeno, pronađen u blizini kolodvora, na kamenju uz prugu. Policija i dalje provodi razgovore kako bi došli do dodatnih saznanja koja bi rasvjetlila ovu tešku nesreću koja je u šoku ostavila stanovnike Mikanovaca.

Sanja BUTIGAN

Mladić je s višestrukim teškim ozljedama, nakon ukazane prve pomoći u vinkovačkoj bolnici, prevezen u Klinički bolnički centar Osijek gdje je odmah uslijedio operativni zahvat. Neslužbeno doznajemo da je njegovo stanje teško.

očevid

JOŠ SE NE ZNA KAKO JE MLADIĆ NASTRADAO

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike