Dome slatki dome
NOVI JANKOVCI

Utakmica u radu službenih pasa
Objavljeno 27. listopada, 2016.

Udruga uzgajivača pasmine belgijski ovčar Vinkovci i HUŠRK sekcija Blitz Vinkovci organizirali su na Š.C. CROATIA Novi Jankovci CACIT, međunarodnu utakmicu u radu službenih pasa i završnicu državnog prvenstva u radu službenih pasa.

Na utakmicu se odazvalo 28 sudionika, a sudili su Andreas Benke iz Mađarske, Nenad Novak iz Hrvatske i Nenad Milojević iz Srbije.

Markiranti su bili Branimir Miklobušec iz Hrvatske i Vladimir Dragičević iz Srbije. Prvo mjesto po programu IPO-3 osvojio je Hrvoje Joja s belgijskim ovčarom, malinois, Bakom iz HMK Zagreb. Po programu IPO-1 prvo mjesto osvojila je Nikolina Borovec s dobermankom Wicca iz KŠK Šamano Čakovec, po programu UPr-3 pobijedila je Blaženka Jovanović s njemačkim ovčarom Conanom iz HUŠRK-Blitz Vinkovci. Po programu UPr-1 prvoplasirana je Martina Mijić s malinoom Poloni iz HUŠRK –Dog Guru Zagreb.

Po programu NP-A prvi je Nenad Šarić s njemačkim ovčarom Boby iz KŠK Šamano Čakovec.

Za KD “Čepin” je nastupio Kruno Zeman s velikom pudlom Remom i osvojio 4 mjesto po NP-A programu, što je veliki uspjeh za Krunu i Rema, jer su tek proljetos krenuli u školu u Čepinu i prvi put nastupali u tako velikoj konkurenciji. J.Kn.

Možda ste propustili...

NARCISE CVATU SAMO JEDNOM U SEZONI

Idealan cvijet za početnike

Najčitanije iz rubrike