Mozaik
U NOVIM NASTAVCIMA SERIJE “ZLATNI DVORI”

Stižu Josipa Pavičić, Velimir Čokljat i Željko Duvnjak
Objavljeno 25. listopada, 2016.

U novim epizodama serije “Zlatni dvori” u ulozi Helenina prijatelja Frančeska vidjet ćemo Velimira Čokljata, a slavnog gastrokritičara Parižanina utjelovit će Željko Duvnjak, dok ćemo poznatu voditeljicu i spisateljicu Josipu Pavičić vidjeti u epizodnoj ulozi novinarke.

- Na snimanju mi je bilo jako veselo i lijepo. Posebice me veselilo ponovno raditi s nekim kolegama s kojima sam već surađivala, a atmosfera na setu bila je zaista prekrasna - rekla je Josipa.

Dok se Nerin i Irenin rat protiv Ane zahuktava, u Slavoniji se jedan drugi rat napokon stišava – onaj između Helene i Holcera. Kada Helena shvati da njezin kotao za rakiju ne radi, prisiljena je zamoliti Holcera, donedavno glavnog konkurenta i neprijatelja, za pomoć. No, njihovu svježu idilu mogla bi pokvariti Zvonkova osvetoljubiva bivša cura koja im u rakiju potajno ubacuje deterdžent... Za to vrijeme, svi govore o tome kako u selo dolazi poznati gastrokritičar zvan Parižanin. Žana se trudi oko uređenja restorana, a Zvonko odlazi na kolodvor po njega, no ondje greškom pokupi Helenina posebnog rođendanskog gosta Frančeska. I dok Helena misli da ju je stari prijatelj iznevjerio, on u restoranu uživa u Katinoj gozbi. Nastaje pravi kaos – svi misle da u restoranu Parižanin uživa u pečenom fazanu, no pravi Parižanin ljutito čeka da ga netko pokupi na kolodvoru. Gledatelji će u ulozi Parižanina gledati poznatog hrvatskog glumca i člana ansambla Komedije Željka Duvnjaka.

- Na snimanju vlada opuštena i kreativna atmosfera u kojoj se glumac može osjećati izuzetno ugodno. Takva atmosfera i cijela ekipa koja je brižno stvara ostavlja glumcu dovoljno prostora da do kraja, maksimalnim angažmanom krene u nijansirani rad na ulozi. Bilo je užitak raditi s takvom ekipom. To je situacija u kojoj svi pobjeđuju - rekao je Duvnjak.

U ulozi Frančeska vidjet ćemo člana ansambla satiričkog kazališta Kerempuh Velimira Čokljata koji je zaista uživao u radu na ovom projektu Nove TV.

- Kao što je bio slučaj sa svakom serijom Nove TV na kojoj sam dosad radio, imam samo riječi hvale za cijelu ekipu. Žao mi je što nisam mogao ostati i duže raditi na seriji, što govori o tome koliko je dobra. Mislim da se radi o jako kvalitetnoj seriji s konstruktivnim scenarijem i vrlo živim likovima, i siguran sam da će, kako epizode odmiču, postajati sve bolja i bolja - kaže Čokljat. T.K.

Možda ste propustili...

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

D., ŽELJEZNE PILULE I EXTROFT DIJELIT ĆE POZORNICU S VELIKANIMA

Na INmusic festivalu #16 predstavit će se čak tri izvrsna Superval benda

Najčitanije iz rubrike