Mozaik
ELLE STYLE AWARDS 2016.

Najbolji stil ima Nevena Rendeli
Objavljeno 25. listopada, 2016.

U ambijentu zagrebačke Laube - kuće za ljude i umjetnost, sinoć je petu godinu zaredom održana dodjela godišnjih nagrada Elle Style Awards - kojom je proslavljen 14. rođendan hrvatskog izdanja Elle magazina.

Uz laureate – najbolje u svojoj profesiji vezanoj uz svijet mode i dizajna, ovu prestižnu manifestaciju nazvanu “ELLE noć stila, mode i ljepote”, podržale su i brojne poznate osobe poput Josipe Lisac, Mani Gotovac, Daniele Trbović, Bojane Gregorić, Juraja Zigmana, Mije Kovačić, Kristine Šalinović, Tihane Harapin Zelepugin. Pojavio se i čitav niz osoba koje su direktno ili indirektno vezane uz glamurozni svijet mode i umjetnosti. Domaćini ovogodišnje prestižne Elle svečanosti u Laubi bili su pjevač Marko Tolja i voditelj Ivan Vukušić, koji su oduševili uzvanike.

U Elle kategorijama bili su nominirani oni koji su na profesionalan način i svojim radom obilježili 2016. godinu. Za najbolji celebrity style nagradu je dobila Nevena Rendeli. Najbolji dizajner accessoiresa je Mauro Massarotto (Sheriff & Cherry), a najbolji mladi dizajner je Klisab. Najbolji model je Faretta, a najbolje novo lice Anamarija Crnoja (Talia Model). Najbolja modna dizajnerica je Ivana Omazić, dok su za najbolji produkt/vizualni dizajn nagrađeni Sandro Dujmenović i Marko Hrastovec. Za najbolji dizajn interijera nagrađen je Studio Franić Šekoranja, dok je nagradu za talent godine nagrađen pijanist Aljoša Jurinić. Uz to dodijeljena je i posebna Elle Style nagrada za životno djelo koja je pripala velikoj umjetnici Mani Gotovac. T.K.

Možda ste propustili...

U IZRAVNOM PRIJENOSU NA HRT-U NASTUPIT ĆE DVADESET IZVOĐAČA

Premijerne izvedbe i jaka konkurencija na 71. Zagrebačkom festivalu

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE ANIMAFESTA 2024

Nagrada školi La Poudriere

Najčitanije iz rubrike