Sport
NOGOMET: DINAMO - CIBALIA

Dinamo sigurnom igrom došao do uvjerljive pobjede
Objavljeno 22. listopada, 2016.

Zbog slijedećih utakmica, poglavito one protiv Splita za tjedan dana trener Cibalije Stanko Mršić u susretu protiv Dinama izostavio je stopera Ivana Zgrablića kako ne bi dobio i treći žuti karton, pa u tom slučaju ne bi mogao nastupiti za tjedan dana. Na klupi je ostavio i Matiju Mišića jer je isti osjetio zatezanje mišića. Zbog ozljede od ranije u sastavu nema Žderića i Vitaića, tako da Vinkovčani nisu u Zagrebu istrčali u najboljem sastavu. Tako ne kompletni uspjeli su odolijevati napadima plavih 34 minute,  a tada je s desne strane Matel ubacio pred gol, Matković kratko odbio na glavu Soudania kojemu nije bilo teško izbliza pogoditi prazan gol. Pred kraj poluvremena Henriquez je uhvatio obranu Cibalije "na spavanju" i s ruba šesnaeterca preciznim šutom povećao vodstvo Dinama na 2:0. U nastavku utakmice opet dominacija Dinama koja je u 75. minuti okrunjena trećim pogotkom. Pavičić je dugom loptom uposlio usamljenog Šituma, koji sam izbija pred Matkovića i lagano, pored njega, poentira za 3:0. Do kraja susreta više se rezultat nije mijenjao, ali i nije bilo nekih izrazitih prilika za to.

DINAMO - CIBALIA  3:0  (2:0)

ZAGREB - Stadion Maksimir. Gledatelja: 2000. Sudac: Željko Frković (Gospić).
STRIJELCI: 1:0 Soudani (34), 2:0 Henriquez (42), 3:0 Šitum (75).
ŽUTI KARTONI: nema (Dinamo), Šare, Jerbić (Cibalia).
Crvenih kartona nije bilo.

DINAMO: Šemper, Matel, Sigali, Benković, Pivarić, Machado (od 86. Fiolić), Pavičić, Soudani (od 69. Šitum), Ćorić (od 64. Knežević), Fernandes, Henriquez,. 
CIBALIA: Matković, Karačić, Tomašević, Jerbić, Šare (od 66. Čuljak), Mijoković, Crnčević, Pervan (od 56. Mišić), Dabro (od 74. Tiago), Šimunac, Baša.A.Grgić

Možda ste propustili...

KICKBOXING PH U DISCIPLINI LOW KICK

U dvorani Jug se bori i svjetski prvak

BAKLJA ZA OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU 2024.

Upaljen olimpijski plamen u drevnoj Olimpiji

Najčitanije iz rubrike