Crna kronika
A VRIJEME KOLINJA NIJE NI POČELO:

Lopovi odnijeli table slanine
Objavljeno 22. listopada, 2016.

PIŠKOREVCI

Iako sezona kolinja u slavonskim dvorištima još nije ni počela, jer, tradicionalno, čeka se hladnije vrijeme krajem studenoga i u prosincu, lopovi su već počeli pretraživati pušnice. Svjedoči o tome i najsvježiji primjer, iz đakovačkog prigradskog naselja Piškorevci, o čemu je izvijestila Policijska uprava osječko-baranjska.

- Nepoznati je počinitelj tijekom noći između 17. i 18. listopada iz otključane pušnice u Gupčevoj ulici u Piškorevcima ukrao nekoliko desetaka tabli slanine. Krađom je 65-godišnjoj vlasnici nastala materijalna šteta od više tisuća kuna - izvijestili su iz policije navevši kako tragaju za nepoznatim počiniteljima.

Posjeti pušnicama nakon kolinja nisu rijetkost u Đakovu i selima oko njega, osobito zimi nakon što meso u pušnici “prođe” nekoliko dimova. Krade se najviše iz pušnica, odnosno domaćinstava u ulicama u rubnim dijelovima grada. Lopovima ništa nije mrsko, pa su tako do sada nestajale slanina, kobasice, kulinovi, pa čak i šunke, a potonje su znale 'ispariti' uoči Uskrsa.M. Muškić

Možda ste propustili...

OZLIJEĐENIH NEMA, VELIKA MATERIJALNA ŠTETA

Veliki požar u hali HŽ-a gasilo 30 vatrogasaca

OČEVID UTVRDIO UZROK SMRTNOG STRADAVANJA

76-godišnji vozač nije stao na znak STOP

Najčitanije iz rubrike