Osijek
SAVJET MLADIH GRADA OSIJEKA

Prihvaćen program rada za 2017. godinu
Objavljeno 21. listopada, 2016.

Prijedlog zaključka o odobravanju Programa rada Savjeta mladih Grada Osijeka s financijskim planom za 2017. godinu jednoglasno je prihvatilo Gradsko vijeće Osijeka. Rad Savjeta mladih pohvalili su vijećnik Marin Medved, posebno istaknuvši projekt “Kino pod zvijezdama”, te zamjenik gradonačelnika Vladimir Ham, pohvalivši članove Savjeta mladih Tomislava Plešu i Marka Perkovića na uspješnom predstavljanju Grada Osijeka u Pforzheimu na projektu EASY Towns.

Gradonačelnik Ivan Vrkić i predsjednik Gradskog vijeća Osijeka Anto Đapić primili su članove Savjeta mladih Lauru Plantak, Tomislava Plešu i Marka Perkovića, koji su ih izvijestili o svojim aktivnostima i problematici s kojom se susreću u radu te daljnjem planu i programu rada Savjeta mladih. Program rada podijeljen je u dvije cjeline: (Su)financiranje projekata/programa udruga mladih na temelju Javnog natječaja za financiranje projekata i programa udruga građana iz proračuna Grada Osijeka u 2017. godini, za koji su odobrena financijska sredstva u iznosu od 120.000 kuna, te Aktivnosti Savjeta mladih u skladu s Programom za mlade na području Grada Osijeka 2014. - 2017. za koje je planiran iznos od 60.000 kuna.

Program za mlade na području Grada Osijeka 2014. - 2017. uključuje područja obrazovanja i informatizacije, zapošljavanja i poduzetništva, socijalne zaštite, zdravlja i zdravstvene zaštita, aktivnog sudjelovanja mladih u društvu, kulture mladih i slobodnog vremena te mobilnosti, informiranja i savjetovanja, što će slijediti i planirane aktivnosti u sljedećoj godini. I.R.G.

Možda ste propustili...

HRVATSKO DRUŠTVO ZA BUBREG HRVATSKOG LIJEČNIČKOG ZBORA

Kongres nefrologa od 12. do 14. 4.

RETREEART ORGANIZIRA NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJ U PRIRODI

Šumska kupka: Zastani, udahni i rascvjetaj se!

Najčitanije iz rubrike