Osijek
RUPE NA BICIKLISTIČKOJ STAZI

Jedan je strani biciklist završio na Hitnoj
Objavljeno 20. listopada, 2016.

Mario G. upozorio je Glasovu redakciju na loše stanje biciklističke staze prema Bilju, posebice nasuprot Biljske 48. “Šaljem”, navodi Mario, “i fotografije rupe na bicklističkoj stazi u Podravlju”.

Kaže da je pisao svima za koje misli da su nadležni, ali odgovora nema, a rupe i dalje stoje. “Upozoravao sam ih da se ljudi na tom mjestu ozljeđuju i da Hitna ima posla, ali nitko ni da trepne. Znam da postoji propisana procedura za popravke, ali ne može nitko reći da će prekršiti neka velika pravila ako usipa vreću šljunka u te rupe. Ili bar treba obilježiti taj dio staze kao kritičnu točku. Susjed, koji stanuje prekoputa, pričao mi kako je nedavno jedan strani biciklist pao i ozlijedio se pa je po njega došla Hitna”, piše čitatelj Mario.

Tragom njegove priče pitali smo Luciju Tadić, predsjednicu Vijeća Mjesnog odbora Lijeva obala, zna li što o tom problemu i može li se nešto poduzeti. “Nitko mi o tome dosad ništa nije javio. Inače, čim nam dojave problem, šaljemo ljude na teren da izvide o čemu je riječ. Ovo mi je prva informacija, ali provjerit ćemo”, rekla je Tadić. D.Pejić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike