Tehno
OTVORENO UČILIŠTE ALGEBRA

Besplatna savjetovanja o maturi, upisima i budućoj karijeri
Objavljeno 21. listopada, 2016.

Besplatna savjetovanja koja Otvoreno učilište Algebra organizira u suradnji s partnerima, portalima MojPosao i EduCentar, svake godine privlače velik broj zainteresiranih maturanata, jer im je to prilika da, kao budući studenti, od karijernih savjetnika saznaju sve bitne informacije o državnoj maturi i daljnjim upisima na fakultete. Na savjetovanjima će maturanti također moći saznati kako se kreću potrebe na tržištu rada i koje profile zanimanja poslodavci najviše traže. Karijerno savjetovanje održat će se u Osijeku, u Cinestaru, 22. listopada.

Svake se godine u prosjeku više od 4000 maturanata odlučuje za sudjelovanje na karijernim savjetovanjima koje organizira Otvoreno učilište Algebra uz partnere, MojPosao i EduCentar, jer znaju da će ondje dobiti korisne i praktične informacije o tome kako izgleda cijeli proces državne mature, upisa na fakultete i onome na što posebno treba obratiti pozornost – s kojim se zanimanjima kasnije lako zaposliti i koja su posebno tražena. Karijerna savjetovanja provode se u rujnu i listopadu u više gradova diljem Hrvatske i namijenjena su svima koji na vrijeme i bez stresa na jednom mjestu žele saznati sve o ovim odlukama koje ih očekuju.

Karijerno savjetovanje Algebre i partnera održat će se u Osijeku, u Cinestaru, 22. listopada. Iako je ulaz na karijerno savjetovanje i predavanje besplatan, obvezna je što ranija prijava putem poveznice: http://drzavnamatura.hr/karijerno-savjetovanje/.

Na karijernim savjetovanjima budući studenti saznat će, primjerice, kakvi su im izgledi za upis pojedinog fakulteta i što ih sve čeka na ispitu državne mature i na što moraju obratiti posebnu pozornost. Stručnjaci Otvorenog učilišta Algebra prate ovaj proces i rezultate državne mature posljednjih nekoliko godina i rado će s maturantima podijeliti korisne savjete za pravovremenu pripremu za ovaj važan ispit i njegovo bezbolno polaganje. Zahvaljujući svakodnevnom praćenju tržišta rada, Algebra, MojPosao i EduCentar maturantima će tijekom ovih događanja također prenijeti aktualne informacije o tome koja se zanimanja najviše traže na hrvatskom i europskom tržištu rada te koje se vještine smatraju poželjnima za studij na pojedinom fakultetu.M.R.

Najčitanije iz rubrike