Crna kronika
ČETIRI POŽARA U SLAVONIJI

Dvije osobe ozlijeđene u požaru kuće u Požeštini
Objavljeno 19. listopada, 2016.

ŠTITNJAK

Dvije su osobe ozlijeđene u požaru koji je izbio u srijedu oko 3.15 u kući 76-godišnjakinje u Starom Štitnjaku, kod Trenkova, u Požeško-slavonskoj županiji. Županijski centar 112 zaprimio je dojavu građana o požaru u 3.21 te su na intervenciju gašenja požara odmah poslani vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Grada Požege. Na mjesto događaja poslana je i policija, djelatnici HEP-a Požega i požeška Hitna pomoć.

- Dvije osobe su ozlijeđene i vozilom Hitne medicinske pomoći prevezene su u Oopću županijsku bolnicu Požega. Požar je ugašen u 5.20 - doznajemo iz Županijskog centra 112 Požega. Na mjestu događaja policija je, uz protupožarnog inspektora, provela očevid. Utvrđeno je, potvrdila je Nikolina Janković iz PU požeško-slavonske, da je požar izbio zbog pregrijavanja električnih instalacija u zidu kuće.

Nekoliko sati prije, oko ponoći, izbio je požar na kući u ulici Braće Radića u Gradištu kod Županje. U tom požaru, srećom, nije bilo ozlijeđenih.

U utorak su zabilježena i dva požara u Osijeku. Na parkiralištu u osječkom naselju Sjenjak oko 13.30 zapalio se automobil osječkih registracija u vlasništvu 60-godišnjakinje.

- Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo zbog prijenosa topline motora na krpu (ostatak odjevnog predmeta) u predjelu motora. Krpa je djelomično izgorjela, a pri tome je došlo do taljenja obloge hladnjaka i ventilatora. Materijalna šteta se procjenjuje na dvije tisuće kuna - doznajemo iz Policijske uprave osječko-baranjske.

U 11.48 osječki su profesionalni vatrogasci dobili dojavu da se zapalio kontejner u zgradi u istom naselju, na adresi Sjenjak 48, te su ga ubrzo ugasili.

Sandra LACIĆ
POŽAR KUĆE U MEĐIMURJU

U srijedu oko 1 sat i 45 minuta zapalila se kuća i u Glavnoj ulici u Dunjkovcu. U požaru je potpuno izgorjelo krovište, a djelomično je nagorjela i unutrašnjost stambenog prostora. Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Čakovec, a iznos štete biti će poznat nakon što policija obavi očevid.

vatrogasci

BRZA INTERVENCIJA SPRIJEČILA JE VEĆU ŠTETU

Možda ste propustili...

SEDAM PROMETNIH NESREĆA S OZLIJEĐENIMA

Policija poziva na oprez, i dva djeteta ozlijeđena u sudarima

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

NA PRIJELAZU STARA GRADIŠKA

Pijan pokušao autom u BiH

Najčitanije iz rubrike