Mozaik
TEŠKA INDUSTRIJA

Imamo novu pjevačicu!
Objavljeno 19. listopada, 2016.

Teška industrija prije deset godina vratila se na velika vrata regionalne scene. Pojačani mlađom ekipom, donijeli su novi, svježiji zvuk te su ubrzo pobrali prva mjesta na top-ljestvicama i postali jedan od najslušanijih i najtraženijih izvođača u regiji.

Dva posljednja albuma “Bili smo raja” i “Selfie” doživjela su velik uspjeh. Potonji je i nakon pola godine od izlaska među najprodavanijim albumima u Hrvatskoj. Tim se albumom zaokružila jedna cjelina i faza s Leom Mijatović, koja je do sada, zajedno s Vajtom, obilježila i najbolje faze benda.

- Nama je jednostavno prije mjesec dana istekao ugovor, kojim smo bili vezani sedam godina. Nakon tri albuma i petstotinjak koncerata činilo nam se da je dosta i da nitko nema interesa zajednički nastaviti dalje. Jednostavno shvatite da se nešto mora mijenjati, makar i nabolje. Šalim se, to će ipak vrijeme pokazati - objasnio nam je Ivica Propadalo i dodao kako bend trenutno u studiju Igora Ivanovića završava novi singl, u kojem je Maja pokazala sve svoje glasovne atribute.

Bend s novim vokalom Majom Bajamić zvuči jako dobro i svježe. Ona je unijela neku svoju, novu energiju i uvjerljivost u interpretaciji. To će se moći čuti, a i vidjeti uskoro. Naime, Teška industrija već je u studiju i uskoro treba izići novi singl i novi spot, ali i skorašnja koncertna aktivnost će potvrditi te tvrdnje. Bend će nadalje djelovati u sastavu: Maja Bajamić, Vedad Hadžiavdić, Ivica Propadalo, Robert Domitrović i Marko Petrović. Novi album je već u pripremi i može ga se očekivati već na proljeće 2017.

- Velika je čast i zadovoljstvo postati dijelom ovog benda, čijim sam se dijelom osjetila već na prvoj zajedničkoj probi, koja je bila pravi užitak, jer smo kliknuli - glazbeno, energijski i ljudski - što je meni neprocjenjivo. Iskreno se radujem budućnosti, novom ruhu koje će ovaj bend dobiti, snimanjima i radu s vrhunskim glazbenicima i umjetnicima, koncertima i svemu što nas čeka. Sretna sam, ponosna i spremna dati najbolje od sebe za ovu svoju novu (glazbenu) obitelj. Dugogodišnji se trud, rad, odricanje i žrtva uvijek isplati i prepozna, to je ono što me najviše raduje. Teška industrija - jer onoj “lakoj” nikada nisam pripadala i neću - izjavila je Maja Bajamić.

Tanja KVORKA
Izložba u Gunji

- Trenutno je glazba na prvom mjestu, ali, evo, kod vas sam postavio izložbu, u Gunji, u novom Domu. Radi se o deset autora, među kojima sam i ja, koji su donirali svoja djela na temu “Moje srce za Gunju”. I dalje slikam, dizajniram i uživam u svom poslu i glazbi... - ispričao nam je Propadalo.

Možda ste propustili...

JOŠ JEDNO VELIKO GLUMAČKO IME U EKRANIZACIJI SUPERPOPULARNE VIDEOIGRICE

Keanu Reeves posudit će glas Shadowu

LUKA VIDOVIĆ S PREDSTAVOM “U ČEMU JE TRIK?”

Stiže i u Donji Miholjac i Slatinu

OSMI PUT U SLAVONSKOM BRODU

CMC 200 Slavonija fest: Parni valjak

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

2

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

3

HELIKOPTER ZA POVIJEST

Posljednja poruka Ingenuityja, kraj leta iznad Marsa