Osijek
ART OF LIVING “PROGRAM SREĆE”

Vratite radost, pozitivno stanje uma i entuzijazam u svakodnevicu
Objavljeno 18. listopada, 2016.

U prostoru Francuske alijanse Osijek (Europska avenija 4), od 21. do 23. listopada održat će se “Program sreće” The Art of Living fondacije, namijenjen svima koji žele poraditi na kvaliteti svog života, uvesti pozitivne životne promjene te rasti prema stanju veće radosti i ispunjenja.

Radost, entuzijazam, zdravlje, pozitivno stanje uma naša su priroda, ali smo se zbog stresa, nezdravog načina života i niza drugih okolnosti manje ili više udaljili od naše prave prirode.

Naučite kako jednostavnim, ali opet vrlo snažnim i učinkovitim tehnikama osloboditi i otpustiti nagomilani stres, inhibicije, loše emocije, drugim riječima sve ono što nas sputava da budemo ono što zaista jesmo.

“Program sreće” je trening koji se temelji prije svega na vježbama disanja, tehnikama smirivanja uma, fizičkim vježbama te na znanju i tehnikama kako se nositi s negativnim stanjima vlastitog uma i izazovima koje svakodnevno život postavlja pred nas. Trodnevni program počinje u petak, 21. listopada, u 18.30 sati, i traje do 22 sata, nastavlja se u subotu, od 13 do 17 sati, a zadnji dan je u nedjelju, kada program traje od 10 do 14 sati. Informacije i prijave: 091/596-1015, kontakt-osoba Denis Ljevaković. V.L.

Najčitanije iz rubrike