Osijek
NOVITET U AUTOPRAONICI MATIĆ

Jedinstveni stroj za dubinsko čišćenje i sušenje tepiha
Objavljeno 7. listopada, 2016.

Domaćice se mogu bez straha odlučiti na “generalke” domova i u ove kišne i hladne dane ne strahujući da će im se oprani tepisi usmrdjeti zbog nedovoljne prosušenosti.

Zahvaljujući novom stroju Autopraonice Matić na Vukovarskoj 208 - centrifugi za dubinsko čišćenje i sušenje svih vrsta tepiha, deka i popluna - kojeg je jučer predstavio vlasnik Antonio Matić, moguće je čak istog dana poslati tepih u praonicu ujutro i dobiti ga do večeri potpuno očišćenog, osvježenog i suhog nazad u svoj dom.

- Naša praonica je jedina s ovim strojem i zato može to odraditi, jer detaljno ispere tepih bilo koje veličine “do bistre kapi”. Naime, sav šampon i nečistoća iz njega iziđe i osuši ga u rekordnom roku tako da se ne stvaraju bakterije i smrad, a što se događa ako tepih dugo bude mokar. Stoga Autopranica Matić nudi tijekom cijele godine ovu uslugu, a što ostali servisi za čišćenje ne mogu. Posjedujemo i sušionicu jer tepisi se moraju malo provjetriti nakon detaljnog pranja u centrifugi. Nudimo i dovoz i odvoz u Osijeku i bližoj okolici, a sve to prema povoljnim cijenama. Tepih, ako je hitno, možemo riješiti u jednome danu - pojašnjava Antonio Matić.

Matić kaže kako imaju stručnu ekipu i za čišćenje namještaja. “Ekipa dolazi u stanove, kuće, poslovne prostore, upravo smo u poslu u nekim stanovima i jednom osječkom hotelu gdje radimo profesionalne generalke”, kaže Matić, dodajući kako je u tijeku akcija tri plus jedan tepih gratis. Sve se dodatne informacije mogu dobiti na telefon 031/505 721. D. Pejić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE

U Osijeku od koronavirusa preminule četiri osobe

2

STOŽER OSJEČKO BARANJSKE ŽUPANIJE

U Osijeku umrla i peta zaražena osoba, novih troje oboljelih

3

RETFALAČKI CVJEĆARI UNOSE BOJE U CRNO-BIJELU SVAKODNEVICU

Obitelj Kolarić dostavlja i
optimizam: Zasadi cvijet,
spasi svijet i ostani doma!