TvObzor
BUDDY VALASTRO, ZVIJEZDA TLC-JA, DOLAZI U HRVATSKU

Traži se najljepša torta s hrvatskim motivima
Objavljeno 7. listopada, 2016.
Nova sezona serije “Šef slastičarnice” na programu je od 19. listopada

Jedan od najpoznatijih slastičara na svijetu, Buddy Valastro, posjetit će Hrvatsku 17. i 18. listopada. Slavni “Cake Boss” (Šef slastičarnice) s TLC-ja, sudjelovat će u izboru najljepše torte s hrvatskim motivima. Svi zainteresirani za natjecanje mogu se prijaviti na stranici Buddydolazi.hr zaključno do 9. listopada.

Ovo je prvi posjet Buddyja Valastra Hrvatskoj. Buddy u SAD-u uspješno vodi lanac slastičarnica “Carlo's Bakery”. U slastičarnici svog oca radio je od malih nogu, a zatim je uz pomoć obitelji stvorio pravo slatko carstvo. Diljem svijeta postao je poznat zahvaljujući seriji Cake Boss na TLC kanalu, koja prati rad njegova tima u slastičarnici, ali i obiteljski život koji je Buddyju uvijek na prvom mjestu. Nova sezona serije “Šef slastičarnice” na programu je od 19. listopada srijedom u 20 sati.

Buddy se iznimno veseli dolasku u Hrvatsku, a još više prilici da upozna ljude koji ga gledaju i koje inspirira.

Natjecanje ima tri faze, a prijave su moguće do 9. listopada. Da bi se priključili natjecanju, sudionici moraju napraviti tortu ukrašenu hrvatskim motivima i postaviti fotografiju ili videotorte koju su napravili na www.buddydolazi.hr u skladu s pravilima. Najboljih 10 prijava natjecat će se javno za ulazak u finale, a pobjedničku tortu proglasit će Buddy Valastro 17. listopada u City Centeru One West. (N.K.)

 
ŠEF SLASTIČARNICE

Hit-serijal "Šef slastičarnice" (Cake Boss) prati svjetski poznatog slastičara Buddyja Valastra i njegovu obitelj dok zajedno rade u Carlo's Bakery slastičarnici i uspješno grade obiteljski posao. Buddy Valastro i njegov slastičarski tim, koji uključuje i njegove četiri sestre, dva šogora, rođake i glavu obitelji - mamu, vraćaju se u serijalu "Šef slastičarnice" i pripremaju neke od najljepših torti dosad. U svakoj će epizodi gledatelji moći pratiti uzbudljive nove projekte Carlo's Bakery tima, a s većim klijentima i najluđim tortama dosad sasvim je normalno da će izbiti pokoja drama. S porastom odgovornosti tim osjeća pritisak kako bi zadovoljili međunarodne kupce, zvijezde i poznate osobe iz cijelog svijeta. Kao jedan od najuspješnijih i najpoznatijih slastičarskih umjetnika u SAD-u, Buddy i dalje nastavlja san svog pokojnog oca – proslaviti obiteljsku slastičarnicu i učiniti ju svjetski poznatom.

Najčitanije iz rubrike