Osijek
VISOKA ŠKOLA “NIKOLA ŠUBIĆ ZRINSKI”

Igoru Arambašiću puna školarina za stručni studij
Objavljeno 3. listopada, 2016.

Svečanom dodjelom stipendije vrijedne 52.000 kuna u petak je informativno-konzultativni centar Visoke škole za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje “Nikola Šubić Zrinski” službeno otvorio svoja vrata, čime je Obrazovna grupa “Zrinski” približila svoje studije Slavoniji i Baranji.

Nagrađeni je stipendist Igor Arambašić iz Čepina svojom poduzetničkom idejom “Proizvodnja peletirane lucerne” nadmašio konkurenciju te osvojio punu školarinu za trogodišnji preddiplomski stručni studij Ekonomija poduzetništva. Sam Igor nije krio zadovoljstvo osvojenom nagradom. “Na natječaj za stipendiju prijavio sam se zbog toga što je riječ o studiju koji se izvodi online, u suprotnom bilo bi mi puno teže završiti ga uz posao koji obavljam, stoga sam izuzetno sretan što je upravo moja ideja bila pobjednička”, rekao je.

Zadovoljstvo stipendistom, ali i otvaranjem ureda u Osijeku nisu krili ni čelnici Obrazovne grupe “Zrinski”. “Broj prijavljenih kandidata za stipendiju dokazao nam je da su Slavonija i Baranja itekako plodno tlo za razvoj poduzetništva i poduzetničkih ideja, stoga vjerujemo kako će budući studenti prepoznati Visoku školu 'Nikola Šubić Zrinski' kao partnera u razvoju svojih poduzetničkih kompetencija. Sve zainteresirane, dakako, pozivamo da se informiraju o upisima u našem uredu u Avenue Mallu”, rekao je dr. sc. Ivica Katavić, prof. v. š., dekan Visoke škole “Nikola Šubić Zrinski”.

Uz nagradu stipendistu, dodijeljeno je i priznanje Trgovačkoj i komercijalnoj školi “Davor Milas” u Osijeku, za koju i sam Igor kaže da je pridonijela razvoju njegova poduzetničkog duha i kompetencija. Nagradu u ime škole preuzela je ravnateljica Sandra Brajnović, koja nije krila zadovoljstvo što je upravo učenik njihove škole u ovom natječaju pobijedio konkurenciju. Čestitke Igoru, ali i pohvale Visokoj školi, koja je pokrenula natječaj baš za područje Osječko–baranjske i Vukovarsko–srijemske županije, uputio je i dogradonačelnik Osijeka Vladimir Ham, koji je nazočio ceremoniji. V.L.

Informativno-konzultativni centar Visoke škole “N. Šubić Zrinski” nalazi se u Avenue Mallu

Najčitanije iz rubrike