Crna kronika
NEOPREZ I BRZINA

Dvoje poginulih kod
Čakovca i Varaždina
Objavljeno 30. rujna, 2016.

VARAŽDIN

U dvije nesreće, na varaždinskoj obilaznici i kod Čakovca, smrtno su stradale dvije osobe. Na cesti između Čakovca i Novog Sela Rok u petak oko 14.30 sudarili su se automobil i kombi. Od posljedica teških ozljeda jedna je osoba poginula, a dvije su ozlijeđene i prevezene u čakovečku bolnicu. Kako je bilo potrebno izvlačiti ozlijeđene osobe iz vozila, na mjesto nesreće došli su i vatrogasci JVP-a Čakovec.

Iako do zaključenja teksta rezultati policijskog očevida nisu bili poznati, neslužbeno doznajemo da je do nesreće došlo nakon što je automobil u jednom trenutku prešao na suprotni kolnički trak, kojim je iz suprotnog smjera naišao kombi. Došlo je do izravnog sudara, nakon čega je automobil dijelom završio u kanalu uz cestu. Smrtno je stradao 62-godišnji vozač automobila.

Smrt na cesti zabilježena je i na varaždinskoj obilaznici. Od teških ozljeda koje je zadobio u naletu motociklom na ogradu uz cestu u četvrtak je na mjestu nesreće poginuo 53-godišnji motociklist. U varaždinskoj policiji navode da se nesreća dogodila oko 17.30 na jugozapadnoj obilaznici Varaždina, kada je 53-godišnjak vozio motocikl iz smjera Gojanca prema Hrašćici. Ušavši neprilagođenom brzinom u lijevi zavoj na blagom usponu, izgubio je nadzor nad motociklom te sletio s ceste na rubnjak, gdje je udario u jednostruku odbojnu ogradu ceste. Od teških ozljeda umro je na mjestu nesreće.

Tijekom policijskog očevida, sve do 20.30, promet na navedenoj dionici varaždinske obilaznice bio je prekinut i odvijao se obilaznim pravcima. U varaždinskoj policiji kažu kako je spomenuti 53-godišnjak jedanaesta poginula osoba na prometnicama Varaždinske županije u ovoj godini.M.Bugarić/H

Možda ste propustili...

OBAVLJEN OČEVID

Bager usmrtio građevinara

KAZNENO PRIJAVLJENA 39-GODIŠNJAKINJA

Poslala joj drogu paketom u bolnicu

Najčitanije iz rubrike