Osijek
STRUČNI SKUP

Poticaj jačanju izviđaštva u gradu
Objavljeno 1. listopada, 2016.

U velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije jučer je održan stručni skup o izviđaštvu u organizaciji Izviđačkog kluba Javor i uz potporu županijskog Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu te Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

- Okupili smo na prvom ovakvom skupu o izviđaštvu ugledne predavače, ravnatelje, profesore, pedagoge, nastavnike i učitelje te ljude iz izviđaštva i predstavnike lokalne uprave i samouprave da zajedno potaknemo jačanje izviđaštva našeg grada i županije jer naša aktivnost zaslužuje bolje mjesto u društvu nego što ga trenutno ima - istaknula je Jadranka Kokolari, predsjednica Izviđačkog kluba Javor.

Među predavačima bili su i izv. prof. dr. sc. Irella Bogut, prodekanica za znanost Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti, mr. sc. Željko Popović s Odsjeka za prirodne znanosti istog fakulteta, dr. sc. Senka Blažević s Odjela za biologiju, prof. dr. sc. Helena Sablić Tomić, dekanica Umjetničke akademije u Osijeku, nekada i sama izviđačica, te mr. sc. Jadranka Kokolari. Županiju je predstavljao izaslanik osječko-baranjskog župana Ivica Završki. D. Celing

Sudjelovali su ugledni predavači, ravnatelji, profesori, pedagozi, izviđači i predstavnici lokalne uprave

Možda ste propustili...

U OŠ DALJ OKONČAN POLA MILIJUNA EURA VRIJEDAN PROJEKT KOZMOS

Visokotehnološkom društvu trebaju za STEM osnaženi učenici i nastavnici

FAKULTET PRIMIJENJENE MATEMATIKE

Diploma koja jamči brz nalazak posla

Najčitanije iz rubrike