Regija
“POSLOVNI UZLET”

Edukacijom do konkurentnosti
Objavljeno 30. rujna, 2016.

ŽUPANJA

Jučer su u Županji održane besplatne edukacije za poduzetnike pod nazivom “Poslovni uzlet grada Županje” za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji kontinuirano usavršavanje poslovnih vještina smatraju ključem uspjeha. Organizirao ih je Poslovni dnevnik u suradnji s Gradom Županjom i Vukovarsko-srijemskom županijom.

Županjski gradonačelnik Davor Miličević ustvrdio je kako je Županja dobar primjer razvijene industrije.

- Znam da mnogi naši građani nemaju posao i da je velika većina onih koji rade potplaćena, ali ipak se možemo pohvaliti da imamo tvornicu kombajna, koja sve svoje proizvode izvozi, tvornicu šećera i druge značajne subjekte koji dobro rade. Mislim da kriza koja je bila proteklih godina oko nas ipak pomalo prolazi - kazao je Miličević. Dodao je da Županja ima pozitivne mjere i dobre predispozicije za razvoj poduzetništva, istaknuvši i geostrateški položaj na tromeđi Hrvatske, BiH i Srbije, na vratima Europske unije.

O poticajnom okruženju za razvoj poduzetništva govorili su direktor Županijske komore Vukovar Ivan Marjanović, direktorica lokalne agencije za razvoj Vjeverica te županjski poduzetnik i vlasnik Agrolova, Vedran Lešić.M.L.O.

Možda ste propustili...

ŽUPAN DEKANIĆ PRIMIO I DARIVAO MALE NOGOMETAŠE

Uspješni limači NK-a Radnički

ŽELE SUVREMENIJU TEHNIČKU OPREMU I SOLARNE PANELE

Zbog specifičnog vlasništva SIC se ne može javljati na natječaje

PREDSTAVLJAT ĆE VUKOVARSKO-SRIJEMSKU ŽUPANIJU

Kazalište Županja i Scena Martin na državnim festivalima

Najčitanije iz rubrike