TvObzor
LJUBAV JE NA SELU

Prvi puta inozemni farmer i dvojnik Vladimira Putina
Objavljeno 30. rujna, 2016.
Brakovi, veze, romantična vjenčanja i ljubavi koje traju i danas – tako zvuči epilog šest uspješnih sezona ove dokumentarne sapunice

Ljubav se sedmi put vraća na selo, a samim time i na RTL. U ponedjeljak, 3. listopada od 21 sat voditeljica Marijana Batinić krenut će na put po Hrvatskoj te će gledateljima predstaviti nove kandidate popularne dokumentarne sapunice, koji su u potrazi za srodnim dušama.

Na njezinoj ljubavnoj karti ovaj put naći će se mjesta kao što su Drniš, Tuheljske Toplice, Đurići, Durlinci, Kozarevac, Otočac, Pazin, Kokinac, ali i, prvi put, inozemna farma u susjednoj Hercegovini, u Grudama.

“Imamo prvi put inozemnu farmu u našoj emisiji! Napokon sam malo otputovala u inozemstvo, u susjednu Hercegovinu! Čak su i carinici na granici znali da dolazim, tako da je to bio show. Hercegovina živi da oženi Cvrcu, našeg farmera, kako ga prijatelji od milja zovu”, otkrila je Marijana ponešto o inozemnom farmeru, Draženu Božiću iz Gruda. No tu “Ljubav je na selu” ne staje s novitetima. U sedmoj sezoni prvi put se prijavio i jedan frizer, Mario Brajković iz Otočca, a gledatelji će imati priliku upoznati i mlađeg “brata blizanca” Vladimira Putina – Alojza Kanceljaka iz Tuheljskih Toplica! “Znači, naš Lojzek je isti Putin u mlađim danima, a najveća dobra dušica koju sam upoznala!” kazala je Marijana.

Ali ne čine samo noviteti “Ljubav je na selu”

“Volim vidjeti stare kandidate koji ne odustaju. Ponovno će s nama biti i Nevenka Bekavac, koja je lani žarila i palila kod Žige na farmi! Nevi je ovo inače treća sezona i vidjet ćemo hoće li joj biti i treća sreća”, rekla je Marijana. Tu je i Sandra Blažina iz Durlinaca, ovaj put u ulozi farmerice, a lani je bila jedna od djevojaka na farmi Mihaela Sklizovića.

Domaćini i domaćice osebujnih karaktera; udovci, razvedeni, mlađi, stariji, zavodnici i oni s jako malo ljubavnog iskustva – svi oni ugostit će Marijanu u svojoj kući i otkriti joj intimne tajne svoje nesretne samoće ne bi li netko u njima prepoznao srodnu dušu.

Tako je Marijana, uz navedene farmere, upoznala i Antuna Golubovića iz Đurića, Denisa Penića iz Šiškovaca, Dinu Blažinu iz Durlinaca, Franju Imbrišića iz Kozarevca, Milana Cvitana iz Pazina, Ranka Pavlovića iz Kokinaca te Stanka Rajčića iz Drniša.

Svih jedanaestero farmera i farmerica ima isti cilj – pronaći prijatelja, ako ne i srodnu dušu, a s obzirom na to da je u prošlim sezonama bar jedan par završio pred oltarom i s obzirom na to da je Marijana otkrila da se i u ovoj sezoni dogodila ljubav, samo je jedna opcija - RTL, 3. listopada u 21.10 sati i navijanje za ljubav. Nova sezona prikazivat će se od ponedjeljka do srijede. (N.K.)

Foto: RTL TV
Možda ste propustili...

VIASAT HISTORY: PREMIJERA DOKUMENTARCA “OTPOR: UZVRATILI SU”

Kako su se Židovi suprotstavili nacistima

TREĆA SEZONA EMISIJE “BLAGA S BETTANY HUGHES”

Dosad neviđen pristup novim otkrićima

Najčitanije iz rubrike