Osijek
UDRUGA POZITIVNI I SRETNI

Dvije radionice za male i velike
Objavljeno 28. rujna, 2016.

Centar za djecu i mlade čepinske udruge Pozitivni i sretni organizira danas, 28. rujna dvije aktivnosti – jednu za mlađe i jednu za starije naraštaje. Marijan Jovičić, predsjednik udruge, kaže kako pozivaju zainteresirane s područja Čepina i okolice na Integriranu igraonicu za djecu od 4 do 7 godina "Mali genijalci".

- 'Mali genijalci' ogledna je radionica koja počinje u 16 sati u prostoru Centra, Kralja Zvonimira 89a u Čepinu. Riječ je o konceptu edukativne igraonice pod vodstvom stručne osobe, u kojoj djeca u osjetljivoj predškolskoj dobi stječu vještine i znanja prilagođena predškolskoj dobi kao što su fina motorika, kreativnost, javni nastup na neformalan i potpuno prilagođen način – kaže Jovičić.

Istog dana u Centru počinje Tjedan cjeloživotnog učenja s početkom u 18.30 sati, a u sklopu nacionalne kampanje Tjedan cjeloživotnog učenja.

- Održat ćemo radionicu pod nazivom 'Moderne tehnologije za sve generacije' kojoj je cilj povezati djecu i roditelje u programiranju robota. To želimo provesti kroz pristup tehnologiji na način da djeca uvedu starije u rad robota i programiranje, te pokažu svu kreativnost i sposobnosti na koje ih potiče rad s tehnologijom. Radionica je besplatna. Ostale informacije su dostupne na facebook-stranici Centra za djecu i mlade Pozitivni i sretni Čepin – najavio je Jovičić. D. Pejić

Možda ste propustili...

PETAK I SUBOTA

Pomozite, darujte krv

U OŠ DALJ OKONČAN POLA MILIJUNA EURA VRIJEDAN PROJEKT KOZMOS

Visokotehnološkom društvu trebaju za STEM osnaženi učenici i nastavnici

DESETO IZDANJE KREATIVNE RIZNICE

Rizničarska kreativnost usmjerava životopise

Najčitanije iz rubrike