Ekonomija
OSNOVANA BNI GRUPA MURSA

Poduzetništvo se probudilo u Slavoniji
Objavljeno 27. rujna, 2016.

Prošloga tjedna svoje javno otvorenje doživjela je prva BNI grupa u Slavoniji imena Mursa. U Hrvatskoj postoji ukupno pet BNI grupa a grupa Mursa je jedina koja djeluje na području Slavonije i Baranje dok ostale četiri grupe djeluju na području grada Zagreba.
Tenutno grupa Mursa broji 20 članova, poduzetnika s područja Slavonije i Baranje, koji se okupljaju svake srijede od 7,30 do 9,00 u prostorijama osječkog hotela Waldinger.
Javnom otvorenju grupe nazočio je i izvršni direktor BNI Adrie d.o.o. gospodin Jernej Pirc koji je okupljenima održao prezentaciju o ovoj širom svijeta raširenoj franšizi. Na otvorenju su sudjelovali i počasni gosti Denis Ambruš - dogradonačelnik Osijeka, Ena Obradović - Ekonomski Ataše Generalnog konzulata Mađarske  i Anđelko Balaban - načelnik općine Jagodnjak, te 70 poduzetnika s područja Osječko – baranjske županije.


„Važnost postojanja ovakve organizacije koja okuplja poduzetnike različitih profila nemjerljiva je za rast i razvoj gospodarstva istočne Hrvatske i Slavonije. Nadamo se da ćemo uskoro otvoriti grupe i u drugim gradovima kao što su Virovitica, Sl. Brod, Đakovo i Vukovar i na taj način doprinijeti razvoju hrvatske ekonomije.“ rekao je gospodin Balint Juhas, direktor BNI Slavonije.

BNI ili Business Networking International je organizacija pod kojom se uz poslovne i stručne preporuke okupljaju poduzetnici diljem svijeta. U svakoj je grupi dozvoljeno prisustvo samo jednog poduzeća iz neke djelatnosti, tako da unutar vlastite grupe nemate konkurenciju. Što BNI znači za poduzetnika? Znači da za sebe imate 10, 20 ili 30 prodavača, drugih članova grupe, koji rade samo za vas i preporučuju vas dalje svojim kontaktima. Na ovaj način možete značajno podići svoju konkurentnost.
Možda ste propustili...

UTJECAJ POREZNIH IZMJENA NA GRAĐEVINSKI I PROMETNI SEKTOR

Najniže plaće mogu osjetno rasti

NAJAVLJENA NEPOSREDNA PRODAJA SLATINSKE TVRTKE AGRODUHAN

Zaustavili smanjenje površina duhana i sačuvali proizvodnju

PROMOVIRANJE POZITIVNIH PRIČA O POLJOPRIVREDI

HPK poziva na izbor za najboljeg mladog poljoprivrednika 2023. godine

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ZA UČINKOVITIJI SUSTAV OSIGURANJA U POLJOPRIVREDI POTREBNI NOVI MODELI

Samo 10 % hrvatskih poljoprivrednika osigurava svoju proizvodnju, to pokriva od 40 do 50 % poljoprivrednih površina

2

NASDAQ: KRAJ MEDVJEĐEG TRŽIŠTA

Vrijeme je za odabir nekih novih strategija

3

STOČARSTVO PRODUKTIVNOST DO 2030. GODINE 600 MILIJUNA LITARA MLIJEKA GODIŠNJE

Mljekari: Veća proizvodnja jedino uz otkupne cijene usklađene s EU-om