Osijek
ČEPINSKI SUNCOKRETI

Bogata kulturna i gastronomska ponuda za sve
Objavljeno 27. rujna, 2016.

Općina Čepin i Kulturno-umjetničko društvo Ivan Kapistran Adamović Čepin te brojne civilne udruge s područja cijele općine darivaju svoje sumještane 16. zaredom manifestacijom “Čepinski suncokreti”.

Dražen Tonkovac, čepinski načelnik, poziva građane da se pridruže folklornoj manifestaciji koja će se održati od 30. rujna do 2. listopada u dvorištu OŠ Vladimir Nazor.

- “Čepinski suncokreti” priredit će glazbeno-scenski program udruga iz općine Čepin, a očekuju se i atraktivni gosti iz Hrvatske i inozemstva. Bit će ondje i mnogo štandova raznih izlagača. Pozivamo zainteresirane izlagače da se jave Ivani Blažević. Posjetitelji ne moraju biti zabrinuti zbog mogućih lošijih vremenskih uvjeta jer će biti šatora s osvježavajućim napitcima i bogatom gastroponudom. Kupnjom ekoloških i prigodnih proizvoda pomoći ćete humanitarne projekte i uz to se, jamčim, dobro zabaviti - kaže Tonkovac.

U petak, 30. rujna, u 17 sati nastupaju vrtićarci iz Zvončića i učenici osnovnih škola Miroslava Krleže i Vladimir Nazor, a ribolovne udruge kuhaju fiš. U 20 sati je koncert čepinskog KUD-a, a u 22 sata nastupa TS Bosutski bećari. U subotu, 1. listopada, u 18 sati je Smotra folklora, a u 20 sati nastupa TS L.E.G.E., dok lovačke udruge kuhaju čobanac. U nedjelju, 2. listopada, u 18 sati je Dječja smotra folklora, u 20 sati svira TS Kas, a čepinski izviđači kuhaju grah. Konzumacija za posjetitelje je besplatna, a ulaz slobodan. D.P.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike