Osijek
POČELA SVEČANOST GČ TVRĐA

Crkveni god sv. Mihaela i Dan Tvrđe u četvrtak, 29. rujna
Objavljeno 27. rujna, 2016.

Gradska četvrt Tvrđa počela je s obilježavanjem Dana četvrti i crkvenog goda svetog Mihaela Arkanđela, koji je 29. rujna.

Svečana misa služit će se u župnoj crkvi u Tvrđi na Trgu Jurja Križanića 2 u 18.30 sati.

- U subotu je prijepodne u sjedištu četvrti održana radionica za djecu od 4 do 15 godina na kojoj se žongliralo, bavilo hama tehnikom, izrađivalo ukrasne zastavice, stikere i ukrase od konca i špage, slikalo, crtalo, vježbalo jogu, sviralo bubnjeve i prezentiralo što rade izviđači. Poslijepodne je u “Dolinama” odigran “Turnir kafića u futsalu Tvrđa 2016.”. Drugog dana na Dravi kod Bastiona bilo je natjecanje u sportskom ribolovu NRRK Esseker - rekao je predsjednik GČ Tvrđa.

Središnja proslava 29. rujna počinje u 14 sati Otvorenim vratima MKD-a Braća Miladinovci na Trpimirovoj 1/C, u 17 sati je polaganje vijenaca i paljenje svijeća kod spomen-obilježja ispred sjedišta GČ Tvrđa na Vij. I. Meštrovića 26/f. Svečana sjednica Vijeća GČ Tvrđa počinje u 17.15 sati, a u 17.30 sati prigodni je program uz nastup vokalnog ansambla Brevis, MKD-a Braća Miladinovci, udruge Etnocentar Osijek, OŠ Vijenac i Dječjeg vrtića Stribor. U 18.30 sati je izložba ptica i izložba udruge Paleta suvenira. Svečane mise na crkveni god održavaju se u 8.30, 10.30 i 18.30 sati u crkvi svetog Mihaela. D. Pejić

TURNIR U STOLNOM TENISU

Obilježavanje se nastavlja u subotu, 1. listopada, Kupom Tvrđa u stolnom tenisu u 13 sati u dvorani na Vijencu Ivana Meštrovića 26/f, a u nedjelju u 9 sati na istoj adresi bit će prigodna prodaja proizvoda OPG-a.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike