Crna kronika
BIZARNA INTERVENCIJA

Zapalio krevet na cesti
jer mu je pao s vozila
Objavljeno 27. rujna, 2016.

Pedesetosmogodišnji muškarac u nedjelju poslijepodne zapalio je krevet na cesti u Ulici Stjepana Radića u Tomašancima kod Đakova, kod benzinske postaje, kako bi ga se lakše riješio.

- Nešto poslije 14 sati dobili smo dojavu da je jednoj osobi pao krevet s vozila, da ga je građanin potom ostavio na cesti i zapalio jer ga nije mogao ponovno utovariti kako bi ga odvezao na otpad - doznajemo od Vesne Žnidarić Bolarić iz Policijske uprave osječko-baranjske. Na mjesto događaja upućeni su tomašanački vatrogasci.

- Dobili smo dojavu od DVD-a Đakovo da gori na ulazu u benzinsku postaju u Tomašancima. Taj je madrac stajao dijelom na cesti, a dijelom na ulazu. U tom trenutku bili smo na pogrebu jednom našem kolegi, pa smo u svečanim odorama potrčali na intervenciju. Kada smo stigli, ohladili smo drvo koje je gorjelo, počistili zgarište i oprali cestu. Od dojave do kraja intervencije nije prošlo ni desetak minuta - doznajemo od Dragana Lovričića, zapovjednika Dobrovoljnog vatrogasnog društva Tomašanci.

Iz PU osječko-baranjske doznajemo kako policija i dalje radi na ovom nesvakidašnjem slučaju rješavanja otpada na sredini ceste. Nakon što se dovrši istraga, slijedi izviješće o cijelom događaju.

Ovaj neobičan incident nasmijao je stanovnike đakovačkog kraja, no sve je moglo biti opasnije da se primjerice požar proširio na obližnju benzinsku crpku. Odvoz kreveta 58-godišnjaka će prema svemu sudeći skupo stajati.

Sandra LACIĆ

Od dojave do kraja intervencije nije prošlo ni desetak minuta

Možda ste propustili...

NOVE ŽRTVE KIBERNETIČKIH KRIMINALACA

Lažne SMS poruke stajale ih tisuća eura

JOŠ JEDNA ŽRTVA INTERNETSKIH PREVARANATA

"Dionice" ga koštale 10.000 eura

Najčitanije iz rubrike