Crna kronika
PRONAĐEN LEŠ MUŠKARCA U VINKOVCIMA

Iz Bosuta izvučeno
tijelo 39-godišnjaka
Objavljeno 25. rujna, 2016.

VINKOVCI - Policijska uprava vukovarsko-srijemska u nedjelju u jutarnjim satima dobila je dojavu kako u Bosutu u središtu Vinkovaca pluta tijelo nepoznate osobe. Tu informaciju potvrdio nam je Domagoj Džigumović, glasnogovornik PU. “Tijelo muškarca uočeno je oko 7 sati u Bosutu kod starog mosta. Nekoliko minuta kasnije tijelo je izvučeno iz rijeke i prevezeno na odjl patologije vinkovačke bolnice. Okolnosti njegove smrti utvrdit će se nakon očevida”, rekao je Džigumović. Nakon kraće istrage utvrđeno je kako se radi o 39-godišnjem Vinkovčaninu D.P.

Tijelo 39-godišnjaka pronađeno je na lokaciji uz stari vinkovački most, koja je vikendom u večernjim satima okupljalište velikog broja mladih koji ondje znaju ispijati alkoholna pića (najčešće “bambus” - kombinaciju cole i vina), prije odlaska u noćni život. Kako neslužbeno doznajemo, 39-godišnjak je tamo svake nedjelje znao sakupljati boce koje su ostale iza mladih Vinkovčana.

Vijest o smrti 39-godišnjaka brzo se proširila Vinkovcima, a na društvenim se mrežama odmah povela rasprava o lokaciji gdje se okupljaju mladi Vinkovčani u večernjim satima za vikend, te o neradu nadležnih institucija koji pijančevanje uz Bosut, kako kažu mnogi, nisu spriječili. Većina je složna s mišlju kako smrt 39-godišnjaka nije nasilan čin.

Kako je 39-godišnji Vinkovčanin završio u Bosutu i što je uzrok njegove smrti, doznati će se nakon što stignu rezultati obdukcije, a tada će se znati i u kojem će smjeru krenuti policijska istraga. Sahrama 39-godišnjaka biti će u utorak na gradskom groblju u Vinkovcima.M.Kokaj

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike