Osijek
ZOLTÁN MÁGA, U SRIJEDU 28. RUJNA U KONKATEDRALI

Humanitarni koncert za obnovu odjela Pedijatrije u KBC-u
Objavljeno 26. rujna, 2016.

Generalni konzulat Mađarske u Osijeku - nakon olujnog nevremena koje je u lipnju ove godine poharalo grad i tijekom čega je KBC Osijek pretrpio znatnu materijalnu štetu - odlučio je pomoći. S obzirom na to da su štete velike, pa i troškovi popravka, usmjerili su ovaj put svoje humanitarne aktivnosti na zgradu Pedijatrije, čiji je krov odnio vjetar.

Na njihovu je inicijativu međunarodno poznati mađarski violinist Zoltán Mága prihvatio poziv i u sklopu svoje koncertne turneje pod nazivom “Glasovi i zvonca” u srijedu, 28. rujna, u osječkoj će konkatedrali sv. Petra i Pavla, s početkom u 19.30 sati, održati humanitarni koncert. Sav prihod od prodaje ulaznica donirat će za obnovu Pedijatrije.

Ulaznice se po cijeni od 100 kuna prije koncerta mogu kupiti na blagajni HNK Osijek i u župi sv. Petra i Pavla te na sam dan koncerta na ulazu u crkvu. Organizatori su iznimno ponosni što je predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović pokroviteljica koncerta.

Osim kupnjom ulaznice za koncert, akciju je moguće podržati i uplatom na račun Kliničkog bolničkog centra Osijek: IBAN: HR4424070001100401308 SWIFT: OTPVHR2X. Prilikom uplate u opis plaćanja treba naznačiti “Donacija za obnovu KBC Osijek”. N.Vek.

Najčitanije iz rubrike