Sport
KUGLAČKI PRVOLIGAŠI ODRAĐUJU 2. KOLO

Velebit ponovno na Pampasu
Objavljeno 24. rujna, 2016.

Prije tjedan dana, na otvaranju prvoligaške sezone u gradu na Dravi, gost Pampasa bio je Velebit. Klub iz Otočca poražen je tada od “kanditovaca”, a slična bi ga sudbina mogla zadesiti i u 2. kolu. Velebit stiže na iste staze koje sada i bolje poznaje, ali domaćin je ovaj put Osijek, koji ima plan staviti prve bodove na ovosezonski konto. Na prvo gostovanje ide osječki Kandit koji pobjedničku seriju može nastaviti u Bjelovaru. U ostalim susretima sastaju se: Medveščak 1958 (Zagreb) - Mertojak (Split), Poštar (Split) - Željezničar (Čakovec) i Zaprešić - Grmoščica (Zagreb).

Drugo uzastopno domaćinstvo odrađuju kuglačice Obrtnika, a u Novu Gradišku (14 sati) stiže koprivnička Podravka. Preostali parovi 2. kola su: Istra (Poreč) - Zaprešić, Admiral (Zagreb) - Siscia (Sisak), Mlaka (Rijeka) - Split i Zagreb - Rijeka.

Jedan susret 3. kola Prve B lige Sjever za kuglače odigran je ranije (osječki “Željo” svladao sisačkog Zanatliju 6:2), a svoje obveze prema rasporedu odrađuju: Cesta (Varaždin) - Željezničar (Belišće), Novska - Pakrac, Fortuna (Đakovo) - Zabok (14,30), Radnik (V. Gorica) - Zanatlija (Kutina) i Šećerana Viro (Virovitica) - Lepoglava (14).

U akciju kreću i kuglačice s drugoligaškog “istoka”. Prva runda službeno počinje ove subote, ali prvi dvoboj već su odigrali Đakovo - Sloboda Tvin (6:2), a kolo će zaokružiti Osijek '97 - Pitomača, dok je brodski Obrtnik slobodan.

Kuglački vikend u nedjelju će se zaokružiti u Slavonskom Brodu. Na kuglani Vijuš (od 10 sati) drugi je nastup juniora (U-23) u sklopu prvenstva Regije Istok. N. Benčina

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike