Crna kronika
UDARIO U VOZILO ISPRED SEBE

Još jedna nesreća
u Vukovarskoj ulici
Objavljeno 22. rujna, 2016.

OSIJEK

Nastavljaju se prometne nesreće u jednoj od najfrekventnijih osječkih ulica - Vukovarskoj. Kako doznajemo, posljednja se u četvrtak oko 13.15 sati dogodila u blizini kafića Atrij, u smjeru centra Osijeka. Kako neslužbeno doznajemo, s obzirom na to da rezultat policijskog očevida nije bio gotov do zaključenja teksta, sudarila su se dva automobila koja su se kretala u smjeru središta Osijeka. U jednom trenutko došlo je do naleta prednjeg dijela Volkswagen Pola u stražnji dio drugog automobila. Prednji dio VW Pola, uključujući i “haubu”, bio je poprilično “zgužvan”, pa vozilom nije bilo moguće upravljati. Zbog toga ga je odvukla šlep-služba. Nakon okončanja očevida znat će se uzroci nesreće kao i je li bilo ozlijeđenih u sudaru.

I dan ranije, u srijedu ujutro, gotovo na istom mjestu, dogodila se prometna nesreća u kojoj su oštećena tri automobila koja su išla u istom smjeru - prema centru. Ovi su se vozači uspjeli dogovoriti, pa interverncije policije nije bilo. Dvjestotinjak metara istočnije, na raskrižju Vukovarske i Cesarićeve ulice, zbila se još jedna nesreća koju je skrivila vozačica koja je automobilom prošla raskrižje dok je na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo.

Iz policije upozoravaju vozače da malo pripaze na brzinu i druge sudionike u prometu. Za sve ove nesreće kriv je ljudski neoprez.M.Bugarić

Možda ste propustili...

PIJANI VOZAČI “AKTIVNI” ZA VIKEND

Visoke kazne ne sprječavaju ih da počnu voziti

OROLIK I BELI MANASTIR

Jedan lopovluk riješen, drugi nije

POLICIJA U LOVU NA NEODGOVORNE VOZAČE

Turirali, bučili i divljali širim središtem Osijeka

Najčitanije iz rubrike