TvObzor
DRUGA SEZONA SERIJE “RAY DONOVAN”

Čovjek zadužen za zamršene i nezgodne situacije
Objavljeno 23. rujna, 2016.
Autorica i izvršna producentica serije je Ann Biderman, a izvršni producenti još su i Mark Gordon, Bryan Zuriff i David Hollander

U gradu bogatih i slavnih Liev Schreiber, nominiran za Emmy i Zlatni globus, čovjek je koji uklanja najzamršenije i najnezgodnije situacije u kojima se nađu slavna lica, sportske zvijezde ili poslovni moćnici grada.

Na kraju prve sezone bostonski je mafijaš i bjegunac Sully (James Woods) stradao u velikom obračunu. U drugoj sezoni ove snažne drame pratimo posljedice njegovog ubojstva za Raya, njegovog oca Mickeya (Jon Voight u ulozi za koju je dobio Zlatni globus) i za FBI, koji vodi načelnik Ureda u L. A.-u Cochran (Hank Azaria). Ray i dalje pokušava uspostaviti ravnotežu između svoje obitelji, što uključuje i buran odnos s Mickeyem, i svojih holivudskih klijenata.

U seriji glume i Paula Malcomson, Eddie Marsan, Dash Mihok, Steven Bauer, Katherine Moennig, Pooch Hall, Kerris Dorsey i Devon Bagby. Elliott Gould (nominacija za Oscara) u posebnoj gostujućoj ulozi vraća se i u drugoj sezoni. Uz Goulda i Azariju u drugoj sezoni gostuje još impresivnih glumaca, među kojima Ann-Margret, Wendell Pierce, Sherilyn Fenn, Vinessa Shaw, Brian Geraghty, Heather McComb i Kip Pardue. Autorica i izvršna producentica serije je Ann Biderman. Izvršni producenti još su i Mark Gordon, Bryan Zuriff i David Hollander. (N.K.)

Foto: HRT
PRVA EPIZODA

Baš kad se Ray Donovan napokon vratio normalnom životu, načelnik FBI-a u L. A.-u Ed Cochran doznaje da su Ray i Mickey sudjelovali u ubojstvu Sullyja Sullivana i zahtijeva da Ray vrati Mickeya iz Meksika, gdje dogovara meč Rayevom polubratu Daryllu. Abby se brine što se Ray ne želi suočiti sa zlostavljanjem i natjera ga da s njom ode na terapiju. Ray mora i spasiti klijenta Deontea, profesionalnog košarkaša, od nezgodne situacije s Deonteovom ženom i finalistom Američkog idola. Bunchy se boji razgovora za posao, a Terry je opsjednut bivšom djevojkom. Conor se nađe u nevolji kad napadne jednog učenika. Ray na kraju odlazi u Meksiko vratiti Mickeya u Los Angeles, ali Mickey ne želi otići.

sub. 25.rujna, 21.55 sati, HRT 2

Možda ste propustili...

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata

Najčitanije iz rubrike