Regija
VIROVITIČKO-PODRAVSKA LIGA

Keller, Idek i Samardžija su najribiči
Objavljeno 21. rujna, 2016.

SLATINA - Natjecateljska ekipa Športsko-ribolovne udruge Klen Slatina, koju čine Robert Keller, Željko Vilk i Adrijano Idek te kapetani ekipe Mirko Horvat, Franjo Keller i Dragan Vilk, treću godinu uzastopno osvojila je naslov pobjednika virovitičko-podravske Županijske lige, a time i pobjednički prijelazni pehar u trajno vlasništvo. U šest kola natjecanja ekipa Klena osvojila je tri prva mjesta (na Javorici u Slatini, Šodrani u Pitomači i Dravi u Sopju), jedno drugo i jedno treće mjesto.

Od 15 ekipa koje su sudjelovale u natjecanju, na drugo mjesto plasirala se ekipa ŠRU Drava iz Terezinog Polja, koja je bila najuspješnija na Dravi u Sopju i Grudnjaku u Zdencima, jednom se plasirala na drugo i jednom na treće mjesto. Treće mjesto osvojio je RK Mrena iz Gornjeg Miholjca, s jednim drugim i dva treća mjesta. Među najuspješnijim ekipama bili su još Linjak iz Okrugljače, prvi na virovitičkim ribnjacima, drugoplasirane ekipe TVIN-a iz Virovitice i Linjaka iz Zdenaca te Pastrva iz Voćina, koja se u čak tri kola plasirala na treće mjesto.

U ukupnom pojedinačnom poretku prvo mjesto osvojio je Robert Keller iz slatinskog Klena, drugo mjesto Adrijano Idek iz iste ekipe, a treće mjesto osvojio je Dražen Samardžija iz ekipe Drava Terezino Polje.

Konačni plasman ekipa i pojedinaca odlučen je u posljednjem kolu, održanom u nedjelju na Dravi u Sopju, gdje je slatinski Klen opravdao ulogu favorita osvajanjem prvog mjesta kola i cijele Lige. Odmah nakon završetka natjecanja u šestom kolu proglašeni su ukupni rezultati Lige. Medalje i pehare najuspješnijim ekipama i pojedincima uručili su predsjednik Športsko-ribolovnog saveza Virovitičko-podravske županije Nikica Medarić te tajnik i voditelj lige Jozo Tovarović. Petar Žarković

Možda ste propustili...

NAŠIČKO GRADSKO VIJEĆE JEDNOGLASNO

Poznati su dobitnici gradskih priznanja

U AKCIJI 1200 SUDIONIKA

Čistili Belišće

Najčitanije iz rubrike